Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

seyka

Kto ostatnio zrealizował marzenie - ręka do góry!

Polecane posty

Która z Was ostatnio zrealizowała coś, o czym od dawna marzyła? Chwalcie się i motywujcie:) Ja zaczęłam odkładać na wycieczkę do Indii - mały krok do przodu, ale już bliżej marzenia:)

Kupiłam psa - beagla! marzyłam o nim od ponad dwóch lat, odkladałam kasę, naczytałam się o nim książek i wreszcie miesiąc temu marzenie się spełniło:))))))))

Gość bvbcxbc
zrobiłam dobrze mojemu facetowi :)

Gość polska rosjanka
odkladam kase na kurs do moskwy:D

Gość polska rosjanka
kurs w moskwie*:P

Gość ol.
a ja marzę o podróży do Japonii od wielu lat i pierwszym krokiem do spełnienia marzenia było zapisanie się na kurs japońskiego:) wprawdzie dopiero raczkuje z japońskim, ale coraz bliżej marzenia jestem;p

Gość polska rosjanka
o kurde, podziwiam, japonski jets mega trudy.

Gość nicoletakmimowia
zarobilam milion w miesiac

Gość Enniseczka
Marzylam o wyjezdzie do Nowego Jorku i ostatnio zrea;lizowalam marzenie:) Bylam tam ponad miesiac jako au pair:) Teraz marzy mi sie znalezienie chlopaka ale z tym gorzej :/

Gość ol.
fakt, japonski do najlatwiejszych nie nalezy, ale skoro wymarzylam sobie Japonię, to i muszę sie do tej wyprawy jakos przygotować. czasami spelnienie marzen wymaga poświęcen:) polska rosjanka - a ile taki kurs w moskwie kosztuje? enniseczka - facetów wielu na tym swiecie, wiec na pewno predzej, czy pozniej spelni się Twoje marzenie:)

Gość jakajaka
a ja w koncu kupilam sobie samochod, na który tak długo czekalam chlopak to i mi by sie przydal jeszcze;) a na wycieczke do Indii tez bym chciala pojechac z moja mama bo jej sie marzy. wie ktos ile takie cudo kosztuje?

a jaki samochodzik kupiłaś?:) no właśnie nie wiem dokładnie ile taka podróż kosztuje, póki co jestem dopiero na początku zbierania kaski, więc pewnie długa droga mnie czeka. Chyba, że zdarzy się cud i wygram w jakimś konkursie kaskę na spełnienie marzenia, hehehe. Ciekawe, czy takie konkursy istnieją:)

Gość zmieniłam zawód
w wieku lat 34 :)

Gość fdsafds
anielica z piekła rodem - i jak ci ten hh wychodzi?:) ja chodze juz prawie rok, do tego mieszam z innymi stylami - dancehall, house itp i coraz lepiej wychodzi, mimo, ze na poczatku to była masarka...chociaz hip hop dalej to jeszcze nie jest:)

Gość poli.a
ja mam wiele marzeń, które chciałabym spełnić, ale niestety wszystkie wymagają odpowiedniej ilości pieniędzy...głównie chodzi o podróże, wymarzony rower.. jak ktoś wie, gdzie mogę wygrać kasę na spełnienie marzeń, to niech pisze:) oprócz lotto, bo w lotto nie wierze.

1. chłopak - do dziś się zastanawiam, co on we mnie widzi i nie mogę uwierzyć, że go mam:-) 2. samochód - okazja, mały fiat:-D 3.zaręczyny - (patrz punkt 1:)) 4. prawo jazdy - jeszcze czasem nie mogę uwierzyć, że jeżdżę i to całkiem nieźle:-) i w końcu legalnie:D 5 - prawie zrealizowałam marzenie o mojej idealnej sukni ślubnej i idealnym weselu:-) Zostało jeszcze do zrealizowania marzenie o staje pracy w zawodzie, bo teraz to co roku tylko niepewne zastępstwa. Chcę tylko dodać, że to wszystko stało się w 2,5 roku:-) Szczęście przyciąga szczęście:-)

ja na ten rok mam zaplanowane same przyziemne marzenia.. jedno z najświeższych - w stopce.. kolejne zgodnie z datą w stopce.. (nie jest to data slubu bynajmniej).. wreszcie! nie dokładam życia na później.. i oczywiście wszystkim gratuluję spełniania swoich marzeń 🌼

Gość olilija
przyziemnych marzeń też mam sporo, tylko gorzej z kasą na ich spełnienie:( musze wygrac gdzieś, wtedy bede je spelniać:)

Gość manikaaaaaaa
jaaa :) 1. kupiłam bilet na koncert deep purple i już w maju usłyszę "SMOOOOOKE On THE WAAATER" całkiem osobiście na żywo :P 2. kupiłam obiektyw o którym marzyłam od dawna (nieważne że tydzień temu zepsułam jedyny aparat z którym mogę używać owego obiektywu) 3. zaczęłam byc umiarkowanie zadowolona ze swojej twórczości fotograficzno-rysowanej i uwierzyłam, żemoże kiedyś będę z tego żyła 4. zrozumiałam działanie przysłony i jego działanie na ostateczny wygląd zdjęcia nieee... wcale nie mam hopla na punkcie fotografii :P

Moje wielkie marzenie się realizuje, choć nie mam w tym udziału - chyba że moje modły zostały wysłuchane, to tak :D Mój ulubiony zespół ma się reaktywować i ruszyc w trasę :D A miał być już z nimi koniec na wieki wieków. Ha!

Gratuluję Wam:) i życzę zdrowych bobasków:) a co wg Was jest niezbędne do tego, by marzenia się spełniały?

zdałam prawo jazdy za pierwszym razem 13go lutego w pechowy piatek :D o 6rano:P

Gość miiimiii
Ja jutro zrealizuję swoje kolejne marzenie i spędzę całą sobotę w spa:) wygrałam parę groszy w konkursie, więc wydam na przyjemnostki:D:D gratuluje zdania na prawko - ja tez zdawałam 13-go, ale 7 lat temu:)