Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_H

co on czuje?? prosze o opinie!

Polecane posty

Gość Ania_H

witam! bylam z chlopakiem 4 miesiace: pierwszy miesiac byl cudowny niestety potem zaczelo byc juz tylko gorzej, w koncu zdecydowalismy sie rozstac. razem do tego doszlismy, ze tak bedzie lepiej. mamy wielu wspolnych znajomych i mimo ze nie jestesmy juz razem ciagle sie widywalismy i widujemy. ale on po tym jak sie rozstalismy zaczal opowiadac naszym znajomym przykre rzeczy na moj temat, zaczal sie ze mnie smiac, nastawiac ich przeciwko mnie... po pewnym czasie mnie przeprosil, powiedzial, ze zle postapil, ale podobno obgadywanie mnie nie ustapilo... i ostatnio miala miejsce pewna sytuacja: bylismy razem ze wszystkimi znajomymi, potem odwiozlam mojego bylego chlopaka do domu. musze dodac, ze byl pijany. ale zaczal mi mowic, ze zawsze mnie kochal, kocha nadal i nigdy nie przestanie. ze jestem jego jedyna prawdziwa miloscia, ze bezemnie czuje sie bardzo samotny... na nastepny dzien jak zadzwonilam to oczywiscie o niczym nie pamietal... a do znajomych powiedzial, ze opil sie i naopowiadal mi rzeczy o ktorych wiedziec nie powinnam... mielismy sie spotkac i pogadac ale czas na to nie pozwolil... nie wiem wogole co o tym myslec. czy to mozliwe zeby nadal mnie kochal?? z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi :)

Gość kluuuusia
Faceci po pijanemu różne bzdury gadają.Co on tak na prawdę myśli to raczej się nie dowiesz.Ale zawsze mozesz próbować jak będzie trzeźwy.

Jak będziesz miala 24 lata to pogadamy narzie - DOROSNIJJJJJJJ Ty i on:P

Gość przecież widzisz że on jest
nienormalny. A po diabła ci nienormalny facet??? Poszukaj normalnego :)

Gość Ania_H
24 letni facet na penwo nie zachowal by sie w ten sposob. moj byly ma 20 lat i etraz dopiero widze jakie z niego dziecko... mam sie niby do niego odezwac w weekend jak juz wroce do domu i mamy pogadac, ale teraz to juz nie wiem czy jest sens...

Gość a ja nieeeeee
Vampire nie uogólniaj, niektórym 24latkom brakuje "jaj" i są zwykłymi śmieciami, ja jako kobieta mam większe "jaja" od tych "mężczyzn" :D

hehheheh w to nie wątpię moja kumpela tez ma wieksze "jaja" niz ja:P ale ja bym sie nei zachował tak jak ten w poście autorki... zachowywałem się tak jak miałem 16:P

Gość a ja nieeeeee
to fakt, ten w temacie autorki to smarkacz a nie facet :D a więc droga autorko urwij z nim kontakt dla swojego dobra :)

Gość Ania_H
no chcialabym z jednej strony urwac kontakt, ale mamy wspolnych znajomych wiec chcac nie chcac widujemy sie. a z drugiej strony ciagnie mnie ciagle do niego w jakis sposob...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Twój i twój były niby dzieci są a ty jak się zachowujesz ? Prosta sprawa a ty nie wiesz co robić i piszesz o tym na kafe.