Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia81

ESCULAP Bielsko-Biała

Polecane posty

Gość przyszła mamusia81

rozwazam porod w tej klinice (napewno bedzie to cc) i chcialabym prosic wszystkie przyszle i obecne mamuski ktore rodzily lub beda tam rodzic o opinie na temat tej kliniki lekarzy i poloznych z gory dzieki pozdrawiam

Gość miranda3344
moja kolezanka tam rodzila i bardzo sobie chwalila opieke, lekarzy o ile sie nie myle to porod odbierala dr kawulok i ogolnie pobyt w esculapie

Gość qq234
z tego co wiem to polecaja dr. biernackiego do cc

Gość linabb
cziewczyny wiecej jest opini w temacie Bielsko-Biała- gdzie rodzić

Gość Mama Misia
Ja rodziłam przez cc w Esculapie 8 miesięcy temu. Zleciało:) Wszystko super. Do Bielska mam kawał drogi (prawie 80 km), ale gdybym miała rodzić jeszcze raz to tylko tam. Personel bardzo miły, sale czyściutkie, łazienki, pieluszki, podkłady - wszystkiego pod dostatkiem. Położne troskliwe, pomocne o każdej porze dnia i nocy. Caly zabieg trwał 25 minut. Pracuję w państwowym szpitalu więc mam porównanie. Polecam Esculap zdecydowanie.

mam pytanie do kobiet rodzących w Esculapie. Na miesiąc przed porodem przydałoby się umówić tam na wizytę, prawda? Zastanawia mnie, czy ta wizyta jest konieczna? będę miała problemy z przyjęciem do porodu jeśli poprostu się tam zjawię jak zacznę rodzić?? Na stronie int mają napisane, że przyjmują \"z drogi\", ale czy napewno?