Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agataaaaa86

Czy puściłybyscie?

Polecane posty

Gość agataaaaa86

Mój chłopak z kolegą wybierają się na dwudniowy turniej siatkówki ( jako zawodnicy)...turniej ten odbywa sie w miescie , w ktorym studiuje i mieszka dziewczyna tego kolegi i u niej beda nocowac. Problem polega na tym, ze wynajmuje ona mieszkanie 2 pokojowe z czterema kolezankami...nie znam tych dziewczyn, nie moge z nim jechac... boje sie ze cos moze sie wydarzyc, na pewno zrobia jakas impreze, pozna kilka nowych dziewczyn, bedzie widzial jak paraduja w pidżamach, byc moze bedzie spał z nimi w jednym pokoju ehhh :(

Gość taka prawda ona
no i na pewno je przerucha :D

Jeśli Cie Kocha to nic z nimi nie zrobi tylko bedzie dzwonił do ciebei abyś wiedziaal ze nie wgłowie mu koleżanki kolegii tylko Ty... zaufaj mu- zaufanie to podstawa kazdego związku, trudne jak diabli sam przechodzilem to, ale nie nie możliwe...

Gość zdradzi cie na bank
moj w zyciu nie pojechałby nigdzie beze mnie, nawet na imprezę firmową albo zabiera mnie a jak ja nie mogę to on tez nie idzie, mimo tego ze ja nie mam nic przeciwko

Gość lolooo
zrobią sobie w pokoju sex party :D 2 na 1 :D

Gość kajsoe938oa
daj spokoj dziewczyno , widze ze fajny zwiazek macie... fajnie ze masz do niego zaufajnie i fajnie ze uwazasz ze Twoj facet to jakis zwierze i sie rzuci na laske w pizamie...

Gość zmanierrowana
nie puwszczaj go!!! powiedz stanowcze nie!!! gdyby kolezanki byly 3, ale cztery to stanowoczo za duzo!!! badz stanowcza i nie pozwalaj trzymaj go krotko, bo pozalujesz!!!!!!!!!!!

>> fajnie ze uwazasz ze Twoj facet to jakis zwierze i sie rzuci na laske w pizamie... Jak nie będzie gruba, to pewnie się rzuci. To normalne i naturalne.

Gość kajsoe938oa
>> fajnie ze uwazasz ze Twoj facet to jakis zwierze i sie rzuci na laske w pizamie... Nie sadz ludzi wg siebie, ze Ty bys sie rzucil nie znaczy ze kazdy facet tak by zrobil... Niektorzy faceci sie szanuja

Gość kajsoe938oa
aaa pomyłka z cytatem:>

Gość a ja nieeeeee
a ja mam taktykę już na swojego :D on czasem mnie chce podpuścić i mówi,że pójdzie gdzieś z kolegą albo z koleżanką, to ja mu wtedy na to żartem,że może iść i z koleżanką a ja też pójdę gdzieś z kolegą na pogaduchy ;) :D

Gość zmanierrowana
rzuci sie, rzuci zobaczycie i to nie bedzie jego wina tylko autorki, ze go puscila

Gość moim zdaniem bez sensu
zawsze cżłowiek jest zadzrosny o osobę którą kocha, ale odrobina zaufania jest konieczna, jak Cię zdradzi, to chyba lepiej teraz niż za kilka lat?

Gość zmanierrowana
jak Cię zdradzi, to chyba lepiej teraz niż za kilka lat? tez tak uwazam :D:D:D kazdy facet zdradza lepiej miec juz to z glowy

Gość dghaegrye
ale jesteś pojebana autorko. kupe masz a nie mózg. :o

Gość moim zdaniem bez sensu
w sensie lepiej teraz sie rozstac niz potem żałowac straconych lat :)

Gość a ja nieeeeee
zawsze cżłowiek jest zadzrosny o osobę którą kocha, ale odrobina zaufania jest konieczna, jak Cię zdradzi, to chyba lepiej teraz niż za kilka lat? i te słowa podsumowują cały temat, musisz zaufać bo tak czy tak, w każdej chwili może zdradzić, nawet wracając od ciebie do domu.

Gość zmanierrowana
nawet wracając od ciebie do domu. ci mezczyzni to sa bestie!

Gość a ja nieeeeee
ci mezczyzni to sa bestie! :D

Gość to musi boleć
Takie bycie w zwiazku musi boleć, ciagla obawa o to czy nie zdradzi, wyobrażanie sobie co będą robic przez cała noc - dwóch sportowców i cztery roznegliżowane dziewczyny. Może będą chciały spróbować sił jako cheerliderki? Nie, bez obaw jakie dziewczyny chciały by przezyc taka przygode. Nie masz sie o co martwić na pewno jak wróci to dokładnie opowie w jakich pidzamkach spali.