Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochodze z wyszkowaaaaa

NIE WIERZE!POPROSTU NIE WIERZE!!ZNAM TEGO KOLESIA!!!!!TO NIEMOŻLIWE!!

Polecane posty

Gość maliga
ktos dobrz powiedzial:-O tez bym go nie skasowała, wogole bym na niego nie wchodziła bo szlak wie co mu do łba by strzeliło:-O

Gość KKI56666
Wiecie można tylko się domyślać na forum co było motywem, wcale nie jest wykluczone że była to awantura o pieniądze np: naprawde nie spodobala mu sie ta kobieta ,albo nie chiala zrobic o co ją prosił itp uderzył ją w głowę ona straciła przytomność - młodziak się wystraszył ze zabił a kiedy to do niego dotarlo chciał pobyc się dowodów zbrodni wiadomo ze nie wyniósl by jej z bloku więc włozył cialo do wanny z wodą i zaczol ćwiartować cialo tym co mial w domu w tym przypadku piłą i chcia spuscic poćwiartowane kawalki ciała w toalecie, nie sądze że celowo chłopak założył że ją poćwiartuje myśle że to wynikneło z szoku ze za mocno ja uderzył i pozbawil przytomności może i życia, beznadziejny jest fakt porównywania tej tragedui do przemocy w grach czy w filmach ja osobiście grałem w takie gry i oglądałem Piłę i jak do tej pory nikogo nie zabilem i nie mam takiego zamiaru, nie dlatego że o tym nie myśle ale poprosty znam konsekwencje, i wole ranić ludzką psychikę niz zadawać ból fizyczny +

Gość do KKI56666
nieprawda sekcja potwierdzila ze najpierw ją zabil a potem cwiartowal

Gość sdsdssd
moze smiała sie z niego albo powiedziała ze jest tłusty i brzydki,wkurzył sie i ja pocwiartował?

Gość Ania Myslowce83
masakra:o

Gość szynszyla a
może mu nie stanął i dojrzała kobieta wiadomo mogła coś powiedzieć na ten temat a on ze wsydu ją zabił :-O