Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinowa panienka

ludziska, jestesmy w Polsce

Polecane posty

No właśnie, skoro jesteśmy w Polsce, to w ogóle powinien być zakaz używania tego zboczonego wyrazu na "s"... przecież to mogą czytać dzieci lub zakonnice :classic_cool: 🖐️

Gość Teodorek
Jarosław K. raczej tu nie zagląda. Poza tym jak zwał,tak zwał. I tak wiadomo o co chodzi.

e tam:D "...To, co ziemię w raj nam zmienia, Życia cały wdzięk stanowi, Na to – nie ma wyrażenia, O tym – w Polsce się nie mówi! Pytam tu obecne Panie, (By od grubszych zacząć braków): Jak mam nazwać... obcowanie Dwojga, różnej płci, Polaków? Czy dusz bratnich pokrewieństwem? Czy tarzaniem się w rozpuście? Serc komunią – czy też świństwem, Lub czym innym w takim guście? Choć poezji święci wiosnę Wieszczów naszych dzielna trójka, Polskie słownictwo miłosne Przypomina – Księdza Wujka! Dowody najoczywistsze Znajdziesz choćby w takim głupstwie, Że polskiego słowa mistrze Śnią o – rui i porubstwie!! W archaicznym tym zamęcie Jak ma kwitnąć szczęścia era? Gdzie zatraca się pojęcie Tam i sama rzecz umiera! Ludziom trzeba tak niewiele By na ziemi niebo stworzyć – Lecz wykrztusić jak: aniele, Ja chcę z tobą – – cudzołożyć!!? Jak wyszeptać do dziewczęcia: Chcę – pozbawić cię dziewictwa; Nie obawiaj się poczęcia, Kpij sobie z ja-wno-grze-szni-ctwa! Jak kusić głosem zdradzieckim, Wabić słodkich zaklęć gamą? Każdy wyraz pachnie dzieckiem, Każde słowo drze się: mamo! Nazbyt trudno w tym dialekcie Romansowe snuć intrygi: Polak cnotę ma w respekcie, Lub tentuje ją – na migi! Stąd, gdy w Polsce do kolacji Płcie odmienne siądą społem, Główna cząstka konwersacji Zwykła toczyć się – pod stołem... Niech upadnie ci serweta – Człowiek oczom swym nie wierny: Gdzie mężczyzna? gdzie kobieta? Która noga gdzie należy? Pantofelków, butów gęstwa, Fantastycznie poplątana, Stacza walki pełne męstwa: Istny Grunwald Mistrza Jana! Tak, pod stołem, wieczór cały, Gimnastyczne trwa ćwiczenie, A przy stole – komunały O Żeromskim lub Ibsenie... Lecz najcięższą budzi troskę, Że marnieje lud nasz chwacki, Że już cichą, polską wioskę Skaził żargon literacki; Na wieś gdy się człek dobędzie, Chcąc odetchnąć życiem zdrowszem, Słyszy: «Kaśka, jagze bendzie Wzglendem tego co i owszem...» ..." Zawsze był problem:)

niedopieszczona żona "po prostu zryte berety posiadamy wszyscy trza to przyznac wprost kolezanki i koledzy" Wypraszam sobie, ja jestem całkowicie normalny 😴 no chyba że skończą mi się lekarstwa :D 🖐️

Wykrzyknik, uśmiech i łapka :-) To musi coś znaczyć :-D Bez jęzora :-)

Kalinowa - ja nie mam ochoty tracić czasu na czytanie, jak mam w pokoju obok chętną kobietę. To ją wolę \"postudiować\". I tak od wielu lat... :P Brumka - a jakoś tak wyszło. Chory jestem (przeziębiony). :)

Gość a ja jestem w UK
to moge pisac SEX?

Tak myślałam Wredny :-D To nie było bez powodu :-) Współczuję Panie Paskudny :-(

Nie mogę lecieć do sypialni, bo mi leci z nosa. Katar mam. No i jestem trochę osłabiony, stąd nie zawsze pokazuję jęzora. Ale czego to się nie robi dla Brumki. :P :P :P

Wredny - omdlewam :-) Trzy jęzory :-) Chowaj je szybciusio :-) Przeziębisz się bardziej :-)