Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

w zeszlym tygodniu stwierdzilam, ze jestem w ciazy, oto moja beta: -poniedzialek-250 -sroda-550 -piatek-1076 w sobote bylam u ginekologa, mialam robiote usg i bylo juz widac zarys pecherzyka ciazowego dzis zrobilam bete i wynik-3076 czy od piatku nie za malo przyrosla?? Zaczynam panikowac, dodam, ze juz raz poronilam:((

wg moich obliczen powinno byc z 4000, ale skoro rosnie to chyba masz racje, dziekuje.

to ja sie jeszcze zapytam o progesteron-wynik mam 76,43, to dobrze??

mysle ,ze nie powinnas sie teraz sugerowac wynikami najwazniejsze,ze beta rosnie a to bardzo dobra oznaka teraz dbaj o siebie i odpoczywaj jak najwiecej bierz kwas foliowy i badz dobrej mysli:)

martwie sie bo za malo mi rosnie beta, we wtorek mialam 3076, a dzis 5260, poza tym mam zle wyniki moczu, w poniedzialek ide do gina, ale czuje, ze cos jest nie tak:((

Gość mirelka347
beta rosnie u kazdej troszke inaczej.najwazniejsze ze rosnie i nie martw sie na zapas

A mozna wiedziec po co ty ja tyle razy badasz? Jeju, jak zaszlam w ciaze, jedna beta i tyle. Poczekalam do 8 tc na usg, zeby juz pokazalo fasolke. I tylko niepotrzebny stres masz. A powinnas dbac o siebie , bo jestes w ciazy.

Gość mirelka347
jak juz raz poronilas to sam lekarz Ci powie ze bete nalezy seryjnie zrobic. przynajmniej moj mi kazal ;)

ja w zeszlym roku poronilam...martwie sie, ze to sie moze powtorzyc:((

Sorry dziewczyny, przykro mi :( Ja za to czekalam na ciaze 5 lat. Mam pco, zwiekszone ryzyko poronienia. I nie rozumiem szybkich wizyt u gina, szybkiego usg, ani tych badan. Czy to cos zmieni ? Beta rosnie, a ty i tak sie martwisz. Wiec po co je robic w takiej ilosci ?

szczerze, to ja juz jestem zmeczona tym wszystkim, tak jak mowisz co ma byc to bedzie i juz.

Gość surfitka bardzo madre slowa
uwaazam tak jak ty. przynajmniej jedna madra na kafe :-)

Gość mirelka347
surfitka masz racje ,ja za kazdym razem jak szlam po wyniki to mialam wielkiego stresa.Ale z drugiej strony uwazam ze lepiej miec pod kontrola niz pozniej zalowac :)

Grazka, zycze powodzenia. Nie martw sie na zapas. Duzo usmiechu by fasolka wyrosla na usmiechniete dzidzi :) pomaranczko, dzieki :)