Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicccjaaasz

on mi sie podoba ale......

Polecane posty

Gość nicccjaaasz

http://www.bankfotek.pl/image/199242.jpeg jakby sie przyjrzeć to może by ktoś mógł mi powiedzieć czy zna tą stronkę lub program.... chłopak mi sie podoba, ma takie zdjecie na nk gdzie widac kawałek ekranu to skopiowałam bo jestem cholernie nieśmiała i nie mam odwagi zagadać czy nawet sie uśmiechnąć a chciałabym wiedzieć jakie strony w necie ogląda zeby sprawdzić czy nie jest no wiecie.... pewnie zjedziecie mnie równo, że zazdrosna i wścibska jestem zamaiast zagadać... ale ja nie wiem czy on jest ok, nei znam go a wiadomo na kogo można wpaść.. podrywaczy pełno...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Po co chcesz go sprawdzać co ogląda na necie ? To nie jest normalne zachowanie, jeśli chodzi o ciebie. Ile masz lat ?

Gość okropienstwo i ohyda to ostatn
ja pierdole, przeciez google ma otwarte. a z ciebie niezla kretynka

Gość nicccjaaasz
no ale chodzi o to, że ten napis Google jakby podobny te zakładki są na samej górze ale ta dolna część jakoś mi nie pasuje.... i nie wiem co to jest.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jesteś dziwna. Nie znasz go, jesteś nieśmiała a chcesz wiedzieć, jakie strony ogląda. Co za różnica jakie. Ile masz lat ?

Gość nicccjaaasz
16 i pół. no dziwisz sie... nie znam go to chce sie dowiedziec czy na jakies randkowe nie wchodził, czy jakis podrywacz nie jest, bo z moich znajomych nikt go nie zna to nie wiem bo on z innej szkoły. no bo jakby sie okazało że to jest jedna z tych, wiesz jakich stron to juz wiem zeby sie w to nie pakowac....