Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieDamSięZłapać

Guzki,guzek,węzły chłonne,gronkowiec,refluks.

Polecane posty

Witam! W sumie nie wiem od czego zacząć..najlepiej chyba od początku.. Mam refluks przełykowo-żołądkowy(3 lata,mają to w dupie). I gronkowca w gardle tyle,że jest liczny i mówią,że to raczej nosicielstwo.. Baaardzo często choruje. Z dwa miesiące temu miałam problemy z nerkami to bez badań nafaszerowali mnie lekami,czyli jak zawsze.Kilka razy w ciągu pół roku miałam też drożdzyce narządów płciowych.To pewnie wszystko ze sobą połączone.Zmierzając do sedna. . Od miesiąca mam powiększone węzły chłonne szyji i pachwin,w pachwinach kilka guzków,jakby troche urosly ale nie bolą dosyć twarde są,na szyji takie miekkie bardziej rozlane.Ciężko mi połykać śline(przy polykaniu nawet jakbym w uszach slyszala odlgos przelykania taki skrzypiący).Dwa razy miałam sytuacje ze strasznie zaczeło mnie kłuć w prawym migdalku w dol szyji,i dretwienie odczuwalam przy okazji,wystarszylam sie troche,i dzis zauwazylam,nie wiem co to jest,guzek czy na rosl na tylnej scianie gardla pod migdalkiem wielkosci 1cm. ( z drugiej strony tak nie mam). Nienawidze lekarzy bo za czesto u nich bywalam,wiec chcialabym sie dowiedziec czegos tutaj. Mam 17 lat a czuje sie jakbym miala z 50 i miala wszystkie choroby swiata. Nie wiem juz co mam robic.Licze na jakiekolwiek rady.Z gory dziekuje.

Gość dsdfsdfsdf
Cześć.Mam identyczny problem jak Ty.Takie same objawy. jeśli to przeczytasz odezwij sie koniecznie do mnie. to mój mail: paszczura1@o2.pl

Gość gość
witam Ja mam dokładnie to samo mam powięszone węzły chłonne w szyji od bardzo dawna nawet nie pamiętam od kiedy chodzę po lekarzach ale oni nic nie widzą cały czas mam obolałe gardło raz jest lepiej raz gorzej nie wiem juz co robić i gdzie iść co 4-5 dni powraca dziwny bół który ma swoje źródło pod żychwą w okolicy powiększonego węzła i idzie w górę do ucha i oka raz z jednej strony raz z drugiej strony tważy. Ciągle muszę odksztuszać lepką gożko słoną ślinę mam do tego reflux jelitiowo żołądkowy który dodatkowo podrażnia już obolałe gardło jestem juz tym bardzo zmęczony nie wiem gdzie się z tym problemem udać jeżeli ktoś ma podobne objawy proszę o kontakt