Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eltkaaaa

czy to możliwe że w 12 tc

Polecane posty

Gość eltkaaaa

czuje łaskotanie i bombelki w brzuchu ??? to chyba dziecko a jak kichne albo się przewracam to strasznie jakby się tam mi coś szalało

tez jestem w 12tym tyg i czuje dokladnie to samo-jakby trzepotanie skrzydelek motyla!!!!!w zaleznosci od tego jak sie uloze jest mocniejsze lub slabsze.

Gość eltkaaaa
dokładnie jak motyl

no wlasnie,az nie moge uwierzyc ze to juz dziecko.sama nie wiem,dziwne to dla mnie jest,ze tak wczesnie,to moja pierwsza ciaza

Gość FraniaMaja
to na 100%nie sa ruchy dzieci.Zapytajcie lekarzy i położne.

Gość eltkaaaa
to co to jest

no wlasnie,tez chcialabym wiedziec:) zaznaczam ze nie twierdze ze to sa ruchy dziecka,bo pewnie nie sa,ale nigdy wczesniej takiego czegos nie czulam,a to bylo naprawde dobrze wyczuwalne

Gość eltkaaaa
ja też wcześniej tego nie czułam a teraz juz tak z 4 dni i tylko jak leże zmieniam pozycje lub kicham

mam doslownie tak samo!!!!! wszedzie pisza ze przy pierwszej ciazy ruchy mozna zaczac wyczuwac w okolicy 17-20 go tygodnia,wiec co sie u nas dzieje?

dziewczyny, niestety w 12 tygodniu ciąży to jeszcze niemożliwe, aby to były ruchy dziecka - po prostu niemożliwe.... pierwiastka (kobieta która jest pierwszy raz w ciąży) pierwsze ruchy dziecka może odczuwać około 18-20 tygodnia ciąży. teraz to mogą być co najwyżej jelita...

Zyrafko:) dobrze ze wiem juz co to,ale powiem ci ze i tak te motylki mnie ciesza bo wiem ze posrednio sa spowodowane wzrostem malenstwa:)dzieki za opinie:)

ja poczulam pod koniec 13 tyg i napewno byly to ruchy bo nastepnego dnia czulam juz mocniej i mocniej a kilka dni pozniej mozna bylo juz zobaczyc ze brzuszek sie rusza :) i tez bylam w pierwszej ciazy dodoam ze jestem szczupla a synus byl duzy urodzil sie z waga 4080g :)