Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara1234

WŁOSY I JESDZCE RAZ WŁOSY!!PISZCIE

Polecane posty

Gość klara1234

CO ILE DNI MUJECIE WŁOSY JA MYJE CO 3 DNI MI TO WYSTARCZA MAM 13 LAT A JAKIEGO SZAMPONU UZYWACIE BO JA TAKIREGO ZWYCZAJNEGO Z POKRZYWY JAKI SZMPON JEST NAJLEPSZY OPISZCIE PROSZE

Gość Głupia i stara
Jak chcesz to ja Ci mogę udzielic mnóstwo cenych informacji na temat włosów, bo jestem w tym temacie ekspertką jakich malo

Gość Głupia i stara
Ja myje włosy co 2 dzień, alebywa, że i codzennie, to zalezy. Prawda jest, że im częściej myjesz włosy tym lepiej, można nawet codziennie. Najwazniejsze zeby były czyste i pachnace.

Gość klara1234
ALE JAKIEGO SZAMPONU UZYWASZ???????JAKI NAJLEPSZY

Gość Głupia i stara
Stosowałam różne szampony, aktualnie uzywam Herbal Essences pomarańczowy, bo dobrze oczyszcza skórę głowy i ładnie pachnie.

Gość sagaha
jesteś jeszcze młoda ja musze myc co 2 dzien a używam szamponu Z NIVA DO BRAZOWYCH WŁOSÓW I MASECZKI wax ale szampon zmieniam co jakiś czas wienc mam ich wiele

Gość klara1234
AHA TEN POKRZYWOWY TEŻ ŁADNIE PACHNIE A ILE MASZ LAT

Gość Głupia i stara
szampon pokrzywowy, o którym piszesz jest duzy i tani, ja też kiedyś go uzywałam, ponieważ podobno pokrzywa dobrze działa na włosy, teraz uzywają go moi rodzice, a ja kupuje szampon tylko dla siebie, ponieważ włosy sa moją obsesją i problemem zyciowym, staram się o nie dbac jak najlepiej

Gość Głupia i stara
mam 19 lat

Gość sagaha
no moja cała rodzina myła włosy w szamponie pokrzywowym teraz każdy myje w swoim , włosy tez sa moja obsesja , ale ostatnio zauważyłam że czesto się przetuszczaja chyba przesadzam z maseczkami bo daje ja zawsze jak myje włłosy czyli co 2 dzień

Gość Głupia i stara
no i stosuję jeszcze odzywkę dla dzieci Luliputz czy jakoś tak o zapachu malinowym z Rossmana w pomarańczowej butelce z zielną nakretką i z krokodylem na obrazku. To odzzywka dla dzieci, ale ładni epachnie i włosy się po niej szybko rozczesuja, a ja miałam z tym zawsze problrm

Gość sagaha
a ja bym chciała zeby szybciej rosły mi włosy może znacie coś na porost włosów , pije pokrzywe , skrzyp , i stosuj maseczke wax jest poprawa ale nie taka jaka bym chciała

Gość Głupia i stara
moje włosy są bardzo cienkie i wypadaja, dlatego teaz kupiłam ampułki Vichy do wcierania w skórę głowy, mam nadzieję, że mi pomoga, bo były bardzo drogie

Gość Głupia i stara
na szybszy porost włosów to może skrzyp polny, albo kapivvit na włosy

Gość klara1234
A MAM JESCZE PYATNIE ALE NIE DO TEGO TEMATU JAKIE MACIE WYMIARY NOSÓW TROCHE GŁUPIO BRZMI BO JA MAM W ZDŁUSZ 5 A W SZESZ 2,5 I JESEM PRZEJETA ŻE MAM DUZY NOS CZY NAPRAWDE MAM TAKI DUZY PISZCIE

Gość Głupia i stara
znam taka maseczkę domowej roboty na super błysk i gładkość włosów: łyzka nafty kosemtycznej, jedno żółtko, sok z połóki cytryny to wszystko na włsoy, zawijamy w folię i ręcznik na poł godziny lub godzinę, potem spłukujemy, a włosy są całkiem inne niz przed myciem, diametralna różnica, przynajmniej jesli chodzi o mnie

Gość Głupia i stara
ja nie bedę mierzyć nosa, bo mam wielki, pozdrawiam

Gość klara1234
NIE POWTARZAM SIE O CO CI CHODZI ANTII??????????//

Gość klara1234
PROSZE ZMIERZ

juz ktorys topic na temat dlugosci nosa... Dziewczyno zajmij się nauką, a nie mierzeniem swojego nosa... ;|