Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne-mysli

Obsesyjne myslenie...

Polecane posty

Gość czarne-mysli

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zajebisty temat założyłaś. Ciekawe spostrzeżenia. :)

Gość czarne-mysli
cały czas mysle o tym ze moj chłopak mnie zdradził, zdradza zdradzi!!! to mnie blokuje dzwonie do niego i jesli jest ze znajomymi wsłuchuję się w telefon czy przypadkiem nie ma tam zadnej dziewczyny... wypytuję o to wyobrazam sobie....jego przytulanie sie do innej, dotyk miny... najchetniej załozyłabym podsłuch muw telefonie to mnie wykancz juz!!!! i sorry za błędy

Gość czarne-mysli
niechcacy mi sie zenterowalo wczesniej :)

Gość czarne-mysli
jak sobie mam poradzic z moim chorym umysłem :(

Pytam się: po jaki hoooj zakładasz temat nie pisząc w nim od początku o co chodzi ?! Wiesz, jak to wkuuurwia !

zachowujesz się tak jakbyś koniecznie chciała znaleźć potwierdzenie swojego myślenia...czy naprawdę nie masz czym zajmować?

poprostu zmienić siebie :P obsesyjna obawa zdrady wynika z niedowartościowania osoby myślącej ze jjest zdradzana:P nie mozesz być zaborcza:P popracuj nad soba idż do fryzjerki kup modny ładny ciuch no weź sie za siebie kobito:P

Gość czarne-mysli
spokojnie panie xxxxxxxxxx troche cierpliwosci.....

Gość czarne-mysli
no cholera ale ja się sobie podobam! dbam o siebie - słowo!!! nie wiem gdzie leży zródło tego problemu :(

Ok. Następnym razem od razu napisz o co chodzi. Pozdrawiam.

wiec ćwicz siebie pozwól mu na coś, nie wypytuj ugryż sie w język i już - powiedz mu jaka jesteś i powiedz że postarasz sie zmienić jak weźmie pod uwagę to będzie Ci sam pisał co robi i wogóle kurwa ludzie barkuje wszystkim SZCZEROŚCI nie kombinujcie tylko szczerze pogadajcie i chciejcie sie zmienić:P

Gość ssssssssnake
tez tak mialam, nawet jeszcze niekiedy mam, podobam sie sobie innym tez, uwazam sie za madra, ladna, mila, a moj chlopak jakims super ciachem nie jest i kompletnie nie wiem z czego do wynika :O staram sie o tym nie myslec i tlumaczyc sobie na logike, ze to bez sensu i nie mam podstaw do takich mysli i nawet pomaga

Gość czarne-mysli
nie zostałam zdradzona właśnie... jak mnie wkurwiają te moje mysli poprostu film mi sie przewija przed oczami on + jakas dziewczyna!

Gość czarne-mysli
ssssssssnake - opisałas mnie i mojego chłopaka w swojej wypowiedzi.... tylko ze ja sobie nic nie umiem wytłumaczyc....

Gość ssssssssnake
mi tez duzo czasu zajelo, zanim zaczelam patrzec na to jak na problem, napewno tez duzo zalezy od jego zachowania, jak jest milutki, kochany i widze ze dba o mnie itd to ja nie mam takich mysli, ale jak tylko on sie mniej stara, nie dzwoni, fuka na mnie itd to te mysli sie nasilaja, rozmawialam z nim o tym mowilam, ze tak mam i ze to troche jego wina, bo on nie potrafi rozmawiac, nie mowi o swoich obawach, pragnieniach i nie zawsze tez mowi o rzeczach, ktore moglyby mnie wkurzyc, tylko ze jak sie pozniej o tym dowiaduje po czasie to jeszcze bardziej sie wkurzam :O

Gość czarne-mysli
ssssssssnake ----- druga JA

Gość ssssssssnake
dobrze, ze nie jestesmy same z takimi problemami, bo jakby nikt nie mial takich mysli, to jeszcze pomyslalybysmy ze jestesmy psychiczne :P

Gość czarne-mysli
czasem tak mysle....

Gość ssssssssnake
no mi moj facet czasami mowi ze mam chyba cos z glowa, ze tak mysle, ze on mnie kocha ble ble

Gość czarne-mysli
mi tez tak niby mowi, ale moje mysli są głośniejsze i to duuuuzo