Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wirtualna Stylistka

Jeśli macie jakieś pytania dotyczące mody, zmiany fryzury itd.

Polecane posty

Gość klaudynka mandarynka
droga stylistko , ja mam pytanie czy są modne kręcone włosy???????????????????????????? , mam proste z natury ale czasem chcialabym je nakrecic na wałki i ładnie ułozyc , mam naturalny kolor sredni brą włosy do ramion delikatnie wycieniowane na końcach bez grzywki

i czy tej wiosny 2009 r bedzie modny kolor niebieski , błękitny i turkus???

moja mama mówi ze ładnie wyglądam w kreconych , t.zn mówiła ze pasują mi do twarzy i ze nie postarzają mnie (bo to tez jest ważne) a jakie kolory włosów są lub beda modne , czy balejaze tez są w modzie?

Gość uszko
ja mam problem:-( nie dość że mam grube włosy, bez prostownicy ani rusz:-O to mam wysokie czoło , chciałabym grzywke ale mam ten okropny takzwany wicherek..:-( dodam że moja twarz jest taka jaby kwadratowa

klaudynka mandarynka-->Są modne, ale nie to się liczy. jeśli ładnie Ci w kręconych włosach to je kręc! ja też mam brązowe długie włosy, ale naturalnie kręcone. ładnie to wyglada :) Kolory tej wiosny nadal będą w modzie, wiec turkus i niebieski oczywiście też :) Uszko-> nie rozumiem o co chodzi z tym wicherkiem :) dobrze by było gdybyś na maila mi fotkę wyslala.

Gość uszko
nie wiesz co to wicherek?:) to taki coś z przodu na środku co nie pozwala na grzywke bo bedzie sterczeć

stylostko - a czy pasuje ubrać fioletową bluzke na długi rękaw z dekoltem i do tego kolczyki fioletowe (kryształkowe) wiszące i do spodni rurek ciemnogranatowych , i czarne botki ?? czy nie bedzie to wyglądac wiesniacko ? ??

droga stylistko mam pytanie , kiedys słyszałam jakies teksty na pewnym kanale w tv ze w 2009 roku tipsy wyjdą z mody??????? , i bedą modne naturalne dłuższe paznokietki ładnie opiłowane i oczywiscie odpowiednio zadbane (pomalowane lakierem )albo francuski maniciure ???? czy to prawda ze Tipsy wyjdą z mody ????

no własnie tak zauwazyłam , ale pewnie kiedys znowu powróca .. jak wszystko z dawnych i niedawnych trendów :) a żólty wiosną modny jeszcze bedzie , np żółta bluzeczka? czy juz przeklepane ??

Gość ssssssssnake
jakie fryzury sa teraz modne? zwlaszcza chodzi mi o grzywke, chcialaym sobie sciac grzywke na bok ale miec ja gruba i taka pocieniowana bardzo mocno, co myslisz o tym ?