Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusia 21

Jesli wyglad sie nie liczy to czym lepsza jest szczupla od kobiecej dziewczyny ?

Polecane posty

Gość brzusia 21

Na kazdym kroku slysze ze wyglad sie nie liczy. A mimo to te szczuple lalunie maja wieksze powodzenie niz naturalne dziewczyny :-o Dlaczego ?

Chyba nie w naturalności tkwi problem tylko w ewentualnej brzydocie. ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wygląd moja droga się liczy. W przypadku facetów może nie jest istotny albo najważniejszy, ale w przypadku kobiet się liczy.

Gość romantixxx
Od kiedy szczupłość jest nienaturalna? I przybliż, co dla Ciebie znaczy \"kobieca dziewczyna\" :P.

Gość madienee
a kto powiedzial ze szupla osoba nie jest kobieca? bzdyury! bo wyglad sie nie liczy! wazne jest zebys sie sobie ludzi spodobali, a ze jednymu sie podoba cycata blondynka a drugiemu szara myszka to juz inna sprawa!

Gość Kiciuś Puszysty
zabiłaś mnie tekstem o tym, że szczupłe dziewczyny nie są normalne - mimo mylącego nicku jestem szczupła :O poza tym głupie jest generalizowanie - faceci lubią to, tamto... podobno wolą blondynki (ja nią jestem), a każdy z moich facetów wolał czarne włosy i jeśli się rozstaliśmy, to nie przez ich kolor

Gość szba da
a ja wam powiem tak szczupłość i uroda przemija liczy się wnęcze człowieka , co ci po facecie który nic poza twoja szczupłaoscia i uroda nie widzi ,

Gość gutek23
Ja akurat jestem szczupła, to ciągle od faceta szłysze ze mogła bym przytyc. a do szkieletorow nie naleze. od gustu zalezy

Gość szba da
no to na co ak naprwde leca faceci , kobitka ma byc ładna i szczupła ok to już wiemy co jeszcze , mam chodzić na szpilkach i w mini ???

Gość make yourself at home
Ale kto ci wcisnal kit, ze wyglad sie nie liczy?:O:O

A Ty byś zakochała się w brzydkim i grubym na przekór wszystkim? Ja rozumiem, że można się do kogoś przekonać po jakimś czasie... Wygląd się liczy i to raczej nie powinno podlegać dyskusji.

Gość to fajnie cieszymy sie
wyglad sie liczy bardzo ALE jeszcze bardziej to co oferujesz poza wygladem🖐️

Gość a co ma zrobić ktoś kto jest
na prawde brzydki ? nie ma ktos taki szans na milosc ? :-( jestescie okrotni :-(

Mis ię podobaja szare myszki, ale ładne szare myszki. Pozdroo

Gość alamakotka
e tam to popatrzcie na tą dziewczyne!!! -> imgjsdhkajsdh.osa.pl

Gość mawronka na odwyku
a szczupłośc nie jest kobieca ?! :o dziwne trochę; osoby /kobiety lekko przy kości w moim towarzystwie są bardzo sympatyczne, mają duże poczucie humoru , dystans do siebie itd i się nie zwraca wtedy uwagi na tuszę

kazdy ma szanse na milosc, jezeli facet jest dojzaly to zauwazy piekno i w tej puszystej i tez w tej brzydkiej

też miałam faceta, który mi mówił, że powinnam przytyć i takiego, który uważał, że mam idealne ciało prawda jest taka, że urodą się przyciąga, a charakterem zatrzymuje. ale nawet mój chłopak przeczulony na punkcie tego, że wygląd nie jest ważny, przyznawał otwarcie, że z grubą kobietą nie mógłby być, bo dziwnie by się czuł, przytłoczony...

Gość Sratatatatatatatatata
glupota:Pjak ktos moze zakochac sie w osobie ktora jest dla niego brzydka lub przecietna?!:-O tego naprawde nie rozumiem.zawsze splawialam przecietnych i brzydkich mezczyzn dla mnie.a ci ktorzy byli dla mnie ladni byli potem poddawani sprawdzeniu ich charakteru:) to najgorsza glupota ze wyglad sie nie liczy!ktos musi byc dla mnie ladny i w dupie mam to jak postrzega go spoleczenstwo oparte na stereotypach chorej mody,ale jak ja.moj partner ma takie samo zdanie na ten temat.a nie to piekne co piekne ale co sie komu podoba:-O

Gość Sratatatatatatatatata
L.Love ja cie kojarze z pewnego topiku,dotyczacego aborcji:P pokazalas w nim swoje sredniowieczne ograniczenie i debilna dewocje:P teraz jak wchodze na kazdy topik i widze twoj nick to zajezdza mi zasciankiem,ciemnogrodem i pustym moherem :-O

Lady Love, poważnie. Podobaja mi się szare, nieśmiałe, urodziwe myszki. Dlaczego? Bo mają fantastyczną osobowość i są na całe życie. Te z obfitym biuścikiem i mini oczywiście, twardnieje na sam widok. Tylko one są na jeden raz, dwa "gola strzelić". :)

moj facet gdy go poznalam mi sie wogole nie podobał, ale fajnie mi sie z nim rozmawialo, bylismy pozniej na etapie przyjazni dlugo czasu nie minelo i sie w nim zakochalam.. teraz nie moge sobie bez niego zycia wyobrazic charakter przede wszystkim :) jezeli o mnie chodzi kiedys oczywiscie wyglad był dla mnie najwazniejszy, ale co mi po wygladzie skoro z takim lalusiem porozmawiac na kazdy temat sie nie da :)

sratatata czy jakos tak, ograniczenie? nie sadze, nie naleze do moherow moja droga, a juz napewno nie reprezentuje ciemnogrodu.. bez przesady

No to się nie zgodzę. Zawsze dziewczyna mi się musi podobać aby szło coś do przodu. Każda osoba ma swój indywidualny gust, w moim przypadku jeśli dziewczyna nie trafi w przedział tego gustu nie ma mowy o dalszym kontakcie. Dlatego też napisałem "urodziwe". Dziwie się natomiast jak możesz z nim być jeśli Ci się nie podobał? Osobowość też jest ważna, ale to nie wszystko. Źle bym się czuł z partnerką na ulicy, która w moim przekonaniu jest nie atrakcyjna. Miłość przychodzi, ale też przemija. Jeśli bym był w twojej sytuacji to przygladał bym się innym dziewczętą atrakcyjnym fizycznie dla mnie.

Gość ---może dlatego
że trzeba wydac mniej na jedzenie dla szczuplej zawsze to jakaś oszczędnośc