Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladyladyladylady

prosze o szybką odpowiedz!!!!

Polecane posty

Gość tak jestes w
ciaży moje gratujacje - powaznie !

Gość Padaka
Gryzzelda moje gratulacje:)🌼🌼🌼:)

Gość ladyladylady
:(( ja tylko pytalam

Gość kilijanka
Zajść w ciążę bez stosunku? Pytanie wydaje się abstrakcyjne i pozbawione sensu, ale zapewniam, że nie jest bezpodstawne. Kobieta może zajść w ciążę nie mając stosunku z mężczyzną. Sytuacja taka występuje niezmiernie rzadko, ale zdarza się. Kiedy? Wtedy kiedy nasienie dostanie się w okolice wejścia do pochwy lub w okolice przedsionka pochwy (tj. przestrzeń między wargami mniejszymi). Zdarza się to najczęściej w trzech przypadkach. #1. Podczas pieszczot. Co charakterystyczne, kobieta wcale nie musi pieścić członek, aby nastąpił wytrysk nasienia. Ten rodzaj ejakulacji zdarza się szczególnie często wśród młodych, nadpobudliwych mężczyzn. Brak doświadczeń seksualnych manifestuje się u nich m.in. ograniczoną kontrolą napięcia seksualnego i w konsekwencji wytrysk następuje w najmniej oczekiwanym momencie. #2. Podczas stosunku udowego lub przedsionkowego. Ten rodzaj współżycia jest szczególnie charakterystyczny dla mężczyzn odczuwających lęk przed immisją (wprowadzeniem penisa do vaginy). Lęk ten manifestuje się zaburzeniami erekcji, a stosunek udowy redukuje te obawy. Możliwa jest wtedy prawidłowa erekcja i ejakulacja. Stosunek udowy często praktykowany jest też przez kobiety pragnące zachować dziewictwo. Paradoksalnie, kobieta zachowując dziewictwo może zajść w ciążę. #3. Po stosunku analnym. Wtedy, kiedy nasienie po zakończonym współżyciu i niezachowaniu odpowiedniej higieny wydostanie się z odbytu.

Gość króliczekM
zrób sobie test! najlepiej jeszcze na głowę.. i poczytaj w necie o zabezpieczeniach jak się boisz.

Gość kilijanka
W Twoim przypadku raczej to nie ciąża tylko stres, więc spokojnie:) Może kup test w aptece (najlepiej dwa od razu gdyby okres nadal się spóźniał) ?? Kosztuje jakieś 15 zł, a będziesz się lepiej czuła:) Pozdrawiam:);)

Gość zajebiscie nie ma co
jaja jak berety..................

Witam, Może tu sie uda .... Zrobiłam wyniki na toxo: IGg - 126 IGm - ujemny Wiem, że to oznacz, iż nie mam teraz toxo... jednakże martwię się wysokim IGg (tak jak moj gin). Dostałam od gin skierowanie do Instytutu Med. Tropikalnej w Gdyni na konsultacje u specjalisty. Mam pytanie czy któraś z Was może mi podpowiedzieć czy mam powody do obaw przed wizyta, bo strasznie sie denerwuje... Jestem w 20 tc... pozdrawiam