Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana swoim facetem

co robic ????? potrzebuje porady

Polecane posty

witam.mam problem.jestem z facetem w sumei juz prawie trzy lata ;o niby facet ma idealne cialo ale jest kompletnym glupkiem z ktorym nie idzie rozmawiac na zaden temat :( czesto jak do niego mowie nie rozumie o czym do neigo mowie.przez ostatnie kilka dni stwierdzilam ze nie bedziemy rozmawiali bo nie warto ..lepiej pospedzac czas milej;) pieszczoty sex itd :)za kazdym razem jak mnei odwiedzal bylam seksownie ubrana wymalowana itp itd wilam sie wokol niego calowalam a on zawsze z jakims problemem wyskoczyl :o a to ze mu na smsa nie odpisalam albo ze mam mu kase oddac(groszowe sprawy) bo za mnie wylozyl :oi od razu cala ochota mi opada na igraszki :o dodam ze jestem osoba malo wylewna i takie zachowania nie sa dla mnie pestka.kocham pieszczoty ...z checia bym go calego wypiescila ale ..... on ma wszedzie laskotki :o doslownie wszedzie !!! rece opadaja! co za tym idzie mnie tez nie piesci :o dzisiaj znalazlam mu jedna stronke z linkiem jak doprowadzic sie do orgazmu (mam z tym problem) i znalalzlam tam wycinek dla partnera jak mzoe pomoc partnerce (o tym ze podczxas stosunku moze ja glaskac i calowac a nie tylko walic jak jakis robot ) i wiecie co mi powiedzial?ze takie cos musi wyjsc od neigo a nie ode mnei :o jestem zalamana ..rycze caly czas nie wiem juz co z nim robic .wygonilam go do domu bo nie wyobrazam sobie siedzienia w ciszy a juz tym bardziej rozmawiania z nim....jak mi sie cos przypomni to dopisze..mamy po 22/23 lata

Gość madoonnna
jestes z nim trzy lata i co przez ten czas robiliscie procz sexu i pieszczot? :o skoro jest tak "glupi" to ciekawe czym ci zaimponowal :o

ehh wiedzialam ze tak to wyjdzie ..nie zaimponowal mi niczym..po prostu sie zakochalam :oa jak mi przeszlo to nie chcialam go zostawic bo top dobry czlowiek i mimo wszystko jest za mna ..

Gość madoonnna
a nie uwazasz ze to troche nie fair być z nim i uwazac jednoczesnie ze nie mozesz z nim o niczym pogadac? nie wiem co moge ci poradzic, skoro rozmowa z nim nie przynosi skutku :o

wiem ze to troche chory toksyczny zwiazek.az dzisiaj sama sie zdiwilam ze to juz trzy lata :( ciezko go zostawic przez tyle czasu mamy wspolnych znajomych i wspolne sprawy...jestem w kropce

jest kompletnym glupkiem z ktorym nie idzie rozmawiac na zaden temat To kim za przeproszeniem Ty jesteś skoro związałaś się i wytrzymałaś z kimś takim prawie 3 lata??!! normalnie szok...

Gość madoonnna
staram sie ciebie zrozumiec.. moze to chwilowy kryzys? bardzo czesto tak jest, ze ludzie po jakims czasie maja siebie dosc.. ale to niedluo wroci do normy, a teraz staraj sie nie robic mu zadnych przykrosci i nie naciskaj na niego (np. z tymi pieszczotami). co ty na to? :)

teraz wyjdzie ze sie tlumacze ....chodzi mi o jego zachowanie wsrod ludzi..jego beznadziejne teksty i o to ze nei ma nigdy argumentow w rozmowie..kim jestem ja?pewnie jakas glupia wredna idiotka :( tkwie w bagnie

poczekam jeszcze troche ..to oczywiste.tymczasem ide spac.jutro na uczelnie .przepraszam ze musieliscie to czytac-musialam napisac :(dobranoc