Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Habrill

ból podczas orgazmu

Polecane posty

Witam Otóż od około 2 tygoni mam dziwny nurtujący problem... podczas orgazmu odczuwam lekki ból na dole brzucha, który przechodzi zaraz kiedy orgazm mija. Ból nie jest silny ani trwały, zaczyna sie dokładnie w chwili szczytowania i mija w chwili kiedy nasilenie orgazmu się kończy. Kiedy kocham się z mężem nie czuje żadnego bólu, bólu nie ma także po stosunku ani na co dzień. Miesiączki mam regularne nie mam zadnych krwawień między miesiączkami, nie mam problemów z pęcherzem, nigdy nie miałam także problemów z nadżerką. Ciąże wykluczam ponieważ jestem na tabletkach od wielu lat. czy ktos miał może podobny problem?

Gość werfvc
hehehe dobre

Gość jhidsfuh
wspolczuje ci dziewczyno.. orgazm to najlepsza rzecz pod sloncem.. ehh uwielbiam jak moj facet mi wylizuje cipeczke a potem extaza przez conajmniej minute.. [przy stosunku orgazm mniej intensywny ale nie ejstem po nim az taka zmeczona hihi.. ahh zyc nie umierac mrrrrr niemoge sie doczekac az z pracy wroci ;) ej a moze ten twoj ma za duzy penis po prostu..

Gość mjhmjh
raz tak mialam..... okazalo sie ze mam piasek/kamienie w drogach moczowych i orgazm spowodowal ich przemieszczenie.milo nie bylo..... moze zrob usg drog moczowych.