Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monemi

Co myslicie o sukience Pronovias Deusto???

Polecane posty

to nie można było wkleić normalnie linka do madonny? Suknia świetna, jak zrobisz do tego fajną otoczkę to będzie cacy. Podoba mi się, choć ja mam zupełnie inną.

Gość tralalalalala
śliczna jest

Gość kotka222
ładna

szyc to nie, kupic chce...w Ty jaka masz Sunflowerka?

ja myslalam, ze tylko nie moze Ciebie w niej zobaczyc, a nie sukienki w ogole......

Gość nie moj styl
mnie sie kompletnie nie podobaja obie. takie "hiszpanki" to kompletnie nie moj styl. ale to Ty masz sie w tym czuc i wygladac dobrze ...

Gość arameska
hej-moja kolezanka z pracy ma do sprzedania Deutso ( niestety talie ma szczuplutka - ok 60 cm i biodra ok 80 cm biodra ( podobno mozna poszerzyc), z tym,ze suknia jest w UK - jej cena £900 - w sklepie kosztowala £1600

Gość deusto
Hej dziewczyny ja mam do sprzedania suknie deusto jesli ktoraj jest zainteresowana to prosze o kontakt suknai jest sliczna naprawde robi wrazenie :)

Gość aguniaaa
Suknia cudowna...elegankcka, oryginalna i nietuzinkowa...wiem, bo sama brałam w niej ślub w zeszłym roku ;) Cały dzień słyszałam, że suknia baaardzo piękna i nietypowa. Zrobisz wrażenie!!! Powodzenia:)

jednak zdecydowalam sie na Diafano, ma ramiaczka.....

Gość triksa
Witam! tak się składa, że ja poszukuję pronovias Deusto!!! mam 170cm i normalnie noszę rozmiar 36.Jeśli jest ktoś kto ma do sprzedania to proszę o kontakt! 669546602

Gość Ag221
laseczki podawajcie linki do sukienek bo ja szukam szukam tej swojej wymarzonej i doszukac sie nie moge a tak o moze cos mi w oko wpadnie

Ag - ja mogłabym podać bo w d... mam ewentualną krytykę ;), ale na modelce wygląda tak koszmarnie (pomijając fakt, że modelka ma do tej sukni duże KOŁO), że sama nie zwrócilabym na nią uwagi, więc.... sama rozumiesz :) - nie chcę zniechęcać. Monemi - ja tez chciałam ramiączka i... w mojej sukience nie ma. Co nie ma znaczenia jak się okazało! Suknie bez ramiaczek szyte są tak "stabilnie" że możesz się w takiej czuć tylko dobrze :) Po prostu przymierz i zdecydujesz :)

Gość dzisiaj ogladałam suknie
i chyba sie powtórzę że suknie w katalogu na modelce moga wygladać wspaniale a w sklepie myślisz czym się tak zachwyciłaś , i odwrotnie , przymierzyłam suknię z manekina , takie nic ! dosłownie ! a na mnie leżała super i tak się w niej czułam , osttecznie muszę wybrać sama bo ja mam się wniej dobrze czuć

Gość kasienkkkka
tak, to prawda, suknie które się upatrzyło w necie są inne w rzeczywistości, te które nieszczególnie na modelkach nas zachwycały na nas leża idealnie. Ja bym swojej sukni na modelce wogóle nie wybrała w necie :)