Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAMBUK

UJ ma twoją stara maturę w dupie!

Polecane posty

Możesz się swoja stara maturą co najwyżej podetrzeć, bo dla UJ jets ona nieważna :)

Gość kokoszska
no i??

Gość co ty gadasz
??

Gość dsvsv
jak to chyba tylko na studiach I stopnia bo przeciez nie mieliby studentów na studiach podyplomowych bmusieliby z nich zrezygnować

na studiach I i II stopnia. pambuk konczy swoje studia i chcial isc na nowy kierunek a tu dupa, musi zdawac nowa mature, bo jego stara matura to do dziada! choooooojowy uniwerek!!!! wyładowuje swoje żale ot co ;P

Gość dsvsv
no to trzeba pisac pismo do ministra edukacji co to kurwa ma byc??? UW dla starych maturzystów ma egzaminy wstepne poprostu i już tak jak bylo kiedys dawniej a tu UJ w chuja leci widze

Gość dsvsv
ja sie na UJ dostałam na filologie polską i dobrze że nie poszłam widze skoro tak traktuja ludzi mojej daty prosze bardzo taka zdolna a jak klnie co nie?:P hehehe polonistka

Gość kokoszska
no to na jedno wychodzi - zamiast egzaminów zdajesz maturę

Gość dsvsv
tak tak dokladnie tak jak mówisz jedni ze stara matura i egz wstepne drudzy z nową itd. chuje a ja chciałam na prawo próbować na UW ale pewnie za dwa lata to samo bedzie wszedzie na państwówkach kurwa jego jebana mać polonistyczna!!!

Gość dsvsv
oj nie no bez przesady do matury jest w chuj nauki a do egzaminów tylko zakres materiału najczesciej w oparciu o ksiazke tematycznie okreslona wiec wiesz niezabardzo to sie pokrywa

Gość kokoszska
do matury w chooj nauki??? :-D

No niby jak zdawanie matury jeszcze raz i egzaminów wstępnych to to samo???? 1. Stara matura była zupełnie inna niż nowa - wymagała myślenia i pisania wypracowań na tematy przekrojowe. Nowa wymaga odpowiedzi wg klucza. 2. Nowi maturzyści są przygotowywani pod kątem nowej matury np. piszą z niej maturę próbną. 3. Wyobraź sobie, że ktoś skończył np. filologię polską i chce teraz iść na jakąś inną filologię i musi zdawać MATURĘ z polskiego :D Przecież to jakiś matoł wymyślił.

Gość ette
ja na us nie mam tego problemu:)