Gość diamencik90 Napisano Luty 24, 2009 mówie i wprost i bez ogródek... zbliża sie nasza 4rocznica chciałam zrobic mojemu ukochanemu prezent , zauważyłam, że w mbanku mozna wygrać aparat o jakim on zawsze marzył taki lepszy, bo on chce byc fotografem ja mam tylko 18lat i pracuje dorywczo klasa maturalna nie pozwala na wiecej i nie stac mnie na taki prezent. zeby zdobyc taki aparat trzeba znalezć 6osób które założą konto bezpłatne ekonto w mbanku, mam dopiero dwie... moze któraś z was myśli o założeni konta i mogłaby mi pomóc... opłaca się, prowadzenie konta, korzystanie z niego, karta, bankomaty, a nawet przelewy internetowe sa damowe, wypełniacie formularz w internecie i po tygodniou kurier przychodzi z umowa , karta tez jest darmowa. Proszę o pomoc wystarczy w formularzu na stronie https://form.mbank.com.pl/wnioski/ek/index.h tml?option=mbank&sprzedawca=mgm wpisac te 10 liczb 0252541162 i przez 14 dni miec300 zł na koncie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach