Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nitka123

Prezent na 18-stke dla przyjaciolki?!! pomocy

Polecane posty

Gość Nitka123

Tak jak w temacie.Jesli macie jakies ciekawe porpozycje to piszcie! Zostalo tlyko kilka dni do jej urodzin. To moja przyjaciolka ale kompletnie nie wiem co jej kupic.Dodam, ze chcialambym zeby to bylo cos orginalnego i najlepiej praktycznego. Piszcie;)

Gość Nitka123
wiadomo, znamy sie od ladnych paru lat, wszedzie razem:) wiec?

na 18stke dla kumpeli to tylko 1. wibrator 2.kulki gejszy 3. kamasutra lub inny \"praktyczny \" prezencik ;):D:D

Gość według mnieee
Wibrator.... serio i do tego cos mozesz kupic np. sliczna koszule nocna

Gość Nitka123
zabawki z sex shopu odpadaja, ma chlopaka;)

Gość kamila 22 lata
podaruj jej jakies fajne perfumy (jezeli znasz dobrze jej gust) albo łańcuszek z jakimś wisiorkiem ja pamietam kiedys mojej kolezance na 18 tke podarowałam sadzonke pomidora żeby było smiesznie heh:) i o wode toaletową puma rózowa (bo wiem ze jej sie podobała )

Gość kamila 22 lata
ale warto oprucz prezentu podarowac cos smiesznego co rozbawi ją i towarzystwo :)

no i co z tego. moja przyjaciółka też miała chłopaka,a z kulek gejszy się cieszyła :D nie chodzi o to,żeby zaraz leciec do łazienki testowac prezent,ale myślę,że wkroczenie w wiek dorosłości to idealna okazja na takie zboczone prezenciki :D wyluzuj

Gość eM.
Ja kupilam swojej pilota do sterowania facetem - ubaw mieli po pachy :) Ale np. dobry alkohol, wibrator, bizuteria są zawsze mile widziane. Moja koleżanka dostała np. butelkę martini i kamasutrę, a znajomy kupil kumplowi worek torfu ;)