Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roger i jego Gałeczka

Czy to jest normalne? Czy to juz mobbing

Polecane posty

Gość Roger i jego Gałeczka

Siema, ostatnio bylem w pracy, a moj szef sie spytal, czy sie kiedykolwiek bzykalem. Jak go spytalem, dlaczego mnie o to pyta, powiedzial, ze mam morde urodzonego prawiczka. ale ja przeciesz opowiadam wszem i wobec, jak rucham firmowa anorektyczke! Nie wiem, dlaczego to do nikogo nie dotarlo, bo wszyscy mi mowia, ze ruchanie miedzy uda to nie jest seks. Ale ja uwazam, ze wlasnie tak sie bzyka poprawnie. wszyscy sie teraz ze mnie smieja, nie moge isc na kawe do kaciku palaczy bo od razu wszyscy polewaja. A ostatnio znalazlem grosze na wycieraczce przed mojimi drzwiami, chyba to zly znak. Mysle, ze ktos sie na mnie uwzial i boje sie, ze jeszczce cos gorszego mi podrzuci... Co mam robic, jest jakis dobry telefon zaufania? Ludzie poradzcie cos bo ja nie chce byc tarktowany dluzej jak debil!

Gość słabaa bardzo ta
prowokacja :O

Roger, sam prowokujesz współpracowników do żartów poprzez owe opowiadanie \"jak rucham firmowa anorektyczke\". Przestań o tym opowiadać, to i twoi współpracownicy dadzą sobie z czasem spokój. I nie unikaj ich towarzystwa. Unikanie współpracowników świadczy o braku pewności siebie. A co do uprawiania seksu samego w sobie, to prawidłowy stosunek polega na wprowadzeniu penisa do pochwy, a nie między uda.