Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewq

dziury w dzinsach

Polecane posty

Gość ewq

czesc dziewczyny mam problem :( od kupienia spodni po jakis 3-4 miesiacach pojawiaja sie przetarcia w kroku a dokladniej jakby na samej gorze ud... pozniej powstaja dziury a spodnie do wywalenia ;/ nie jestem jakas otyla , 175 cm i 64 kg. da sie jakos temu zaradzic?

Gość jaa noszę w zaleznosci
moze kupujesz zle jakosciowo jeansy? ja raz kupilam takie, ze doslownie po kilku wyjsciach zaczeły mi się przecierac i sie wkurzylam i je wywaliłam. ale byl to jeans tak osłabiony, ze rwał sie jak papier :O i wydaje mi sie, ze mniej sie przecierają jeansy z dodatkiem elastanu

Gość lupa zupa upa a
mi tez sie przecierały od kiedy pamietam. wazyłam 45 kg przecierały mi sie, wazylam 50 kg przecierały mi sie, 57kg też :) jedne potrafilam miec przez tydzien i do wyrzucenia. Zaczelam kupywac spodnie materiałowe, najczesciej czarne i mam problem z głowy ba pół roku.

Gość dsav cS DSV
Takie rzeczy robiły mi się gdy byłam trochę grubsza i miałam większe uda, szczególnie po wewnętrznej stronie. Teraz już problem zniknął. Ale nie sugeruj się mną. Moze to kwestia złego materiału.

Co wy to pierdolicie za przeproszeniem ! To nie od tego że ktoś jest gruby czy chudy jeju.. Chodzisz w tych samych spodniach często i po prostu od pocierania się nogawek taki efekt.. Materiał też musi być dziadowski.. Twarde dżinsy bez lajkry (nie wiem jak to się pisze :)) i tyle..

za pewne materiał jest kiepski jakościowo kupuj markowe typu LEE czy levis i nie będziesz mieć problemu ja tylko kupuję Lee i nic mi się nie przeciera

Gość fdgdfghfhjg
bedziesz wygladac jak menel, ochyda

Gość asdsdfdg
ja tez tak mam, i nie ma znaczenia, czy jeansy kupilam za 70 czy 250 zł...

Gość hgkldf;jk
Nie ma co, kupuje jeansy na rynku! Dziury nie widuje w nich przez 1,5-2 lata, wiec co wy kupujecie ze sie wam przeciera? Za zadna pare nie zaplacilem wiecej niz 70zl.