Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycie ach zycie

Co ja zrobiłam?????

Polecane posty

Gość Zycie ach zycie

Wczoraj miałam ostra sprzeczke z moim facetem.Nawrzucal mi ze ma mnie gdzies, i wiele innych przykrych słow.Po tym wszyztkim zostałam u niego na noc.Ale nic niebyło.Jak ja sie teraz czuje.Sama sie nieszanuje.Jak sobie z tym poradzic?Pierwszy raz w zyciu tak zrobilam.Wiem ze to juz definitywny koniec.Czy mozna byc gorsza idiotka odemnie???????????????

Gość signal
uwierz mi, mozna..

Gość Zycie ach zycie
1 raz w zyciu tak sie zachowalam, niewiem dlaczego po tej jego ostrej kłotni niewyszlam odniego z domu, tylko siedzialam jak oslupiala.Brzydze sie soba co zrobilam.Facet ma mnie gdzies i to gleboko.

Gość moja radaaaa
Kazdy popełnia bledu w zyciu i robi rozne glupie rzeczy.Ale probowac wiecej ich niepopelniac.Sama musisz sie szanowac zeby inni ciebie szanowali.

Gość frufru
"co ja zrobiłam, jaka głupia bylam, łobuza spotkałam, pokochałaaaaam..." dobrze że chociaz masz swiadomość...

Gość kasiunia...
hmmm wiesz co ty nic takiego nie zrobiłaś ja mam gorszy problem ech i chyba nikt m w tym nie pomorze ;/doceń siebie a to ze u niego zostałas to naprewde nic takiego sama wiele razy zostawałam...musisz sie z tym pogodzic .ja staram sie teraz brac zycie bardziej na lajcie moze to mi pomorze :(