Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaNeTkA

Jak Rozkochac Go Na Nowo???

Polecane posty

Gość ZaNeTkA

Hej mam maly problem i chcem zeby kazdy wyrazal swoja opinie na ten temat Wiedz tak jestem juz z moim chlopakiem 2lata i mielismy juz jedno rozstatnie ale wrucilismy do siebie on sie interesuje sztukami walki, mieszkamy od siebie dosyc daleko bo mamy do pokonania 35km, wiedz widujemy sie tylko w weekendy Moj roblem polega na tym ze czuje ze to ja jeste ta ktora zawsze czeka na niego na internecie zeby pogadac, ja zawsze tesknie po spotkaniu, ja o nim non-stop mysle. Chcem to zmienic zeby to on tez za mna zaczol tesknic i sie staral zeby on tez na mnie czekal na internecie, tak jak na poczatku bylo. Moze macie jakis pomysly co powinnam pisc do niego zeby on za mna tesknil po wylogowaniu sie myslam o mnie tak jak ja onim :D czekam na kazde opinie :)

Gość katarzyna.be
po prostu olej go troche, nie czekaj, nie odzywaj sie pierwsza, wtedy zobaczysz jak zareaguje

Moj roblem polega na tym ze czuje ze to ja jeste ta ktora zawsze czeka na niego na internecie a tak na marginesie to co to za problem jest ? Kto powaznie traktujac zwiazek łaczy go z byciem czy nie byciem na gg ? Z odpisaniem jako pierwszy/a czy jako drugi/a ? Tak na zdrowy rozum ... Jesli pisze 2 - gi nie oznacza to wcale ze mi nie zalezy na partnerce ... nie ma to najmniejszego znaczenia ...