Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PLAYBOY GIRL

DO WREDNYCH POMARANCZEK!!!

Polecane posty

nie tylko pomarańczowe zgoda!!!ale w wiekszosci tematow gdzie toczy sie normalna rozmowa zawsze "ktoś" musi dodac swoje 5 gr ;) przykład ktory podałam w swojej ostatniej wypowiedzi jest na tyle "głupi" ze naprawdę nie sposob nic nie napisac moze zły przykład podałam

Gość a ja napisze powaznie tak
Do zupkowej mamy malej Zosi - nie zgodze sie z toba. Jest pelno czarnych, jak ktos fajnie okreslil "kolko wzajemnej adoracji" gdzie dziewczyny bez wzgledu na to jaki temat i o czym popieraja sie wazjemnie i potrafia byc razem naprawde niegrzeczne i ublizaja innym. Nie sa wulgarne (bo przeciez w stopkach maja zdjecia dzieci, mezow itd. wiec nie wypada, choc pewnie by chcialy), ale sa gigantycznie zlosliwe i po prostu wredne. Ale popieram tez wypowiedz, ze pelno tu frustratow (i pomaranczowych i czerwonych), ktorzy tylko czekaja na okazje, zeby komus dokopac i naublizac z tym, ze pomaraczne robia to zazwyczaj czesciej i bardziej wulgarnie, bo sa po prostu bardziej anonimowe niz czarne.

Ja również uważam, że większość negatywnych pomarańczowych wpisów odsłania złe strony i negatywne cechy piszących i dotyczy to tematów, które są dla tych osób newralgiczne. Jednak bardzo łatwo to wychwycić i w związku z tym pomijać.

Gość a ja napisze powaznie tak
* czarnych oczywiscie, a nie czerwonych :D:D (skad ja wzielam tych czerwonych to ja nie wiem...)

Gość do autorki..............
a dlaczego nie masz odwagi zalozyc tego tematu pod swoim czarnym nickiem a nie nikiem zalozonym specjalnie na potrzeby tego topiku?? taka odwazna jestes a piszesz sama jako pomaranczka tylko na czarno !!!! :P Zobaczcie sobie ze zalozycielka ma dokladnie 2 ! posty na swoim koncie - jest pomaranczka bo pisze anonimowo a nie pod swoim stalym nikiem !!!

Gość Powiedz to tesciowej
Ja tez mam staly nick ale czesto jestem na pomaranczowo, jakos latwiej idzie rozmowa ,czuje sie luzna ,nawet jak jakis blad zrobie to wali mnie to ,bo na czarno zaraz by mi na nastepnych topikach to wypominano :P TYLE ...

Klarissaa ----Toże ktoś napisał,,głupia" to pikuś :D .Kochana mi parę tygodni temu ktoś napisał że by się cieszył jak bym się obudziła i nie miała przy sobie dziecka i męża - bo chce by umarli.

Dlatego nie ma dco się przejmować.Po mnie to już spływa.Codziennie znajdzie się osoba która chcę z kogoś zrobić sobie pośmiewisko.

Ale ja się tym w ogole nie przejmuje bo to zadna nowosc na kafe tacy ludzie byli są i bedą zawsze!!!!

a ja tam nic nie mam do pomarańczek. Czasami się przydają żeby komuś za głupotę jaką ktoś napisał przywalić jakimś tekstem.

Gość karolcia bo ty jak rozumiem
i bo nie pozwala ci twoj status czarnej bys sie nie odwazyla??:p

Nibysą podziały: czarne-dupy liżą pomarańcze - bluzgają. No dobra nie raz i nie dwa ktoś mnie wkurzył i napisałam co myślę.Nie obchodzi mnie to co sobie inni pomyślą.I nie raz,dwa dostalo misie za to :P .Więc jak to z Wami jest?

Gość Princpolo ty masz
slownik, ale jeszcze chyba nigdy do niego nie zajrzalas? :P ;) Walisz byki jeden za drugim, troche wiecej rozumu....

Gość oj i znalazla sie znow jakas
polonistka amatorka :p Ja tam nie mam czarnego nika i nigdy go nie zaloze, bo uwazam to za bezsens.

Princpolo ty masz ----A jak już mamy się poprawiać to: NIE slownik lecz SłOWNIK NIE zajrzalas lecz ZAJRZAŁAŚ NIE troche lecz TROCHĘ NIE więcej lecz WIĘCEJ I co jesteśmy kwita? :D

Gość oj princpolo teraz to ty tez
sie juz czepiasz. Nie przyszlo ci do glowy, ze nie wszyscy mieszkaja w PL, a wiec uzywaja na codzien polskich znakow i po polsku pisza TYLKO na kafe (np. ja), a poza tym NIGDY nie pisze po polsku, wiec dla samej kafeterii nie ma zamiaru zmieniec ustawien klawiatury? :p

Princpolo ty masz ----To TY zaczęłaś się czepiać. A skoro piszesz do ludzi po polsku to bądź sama idealna byś mogła później się czepiać innego :) Pozdrowienia z Polski 🖐️

Gość princpolo chyba cos ci
sie pomylilo kolezanko :D To ja pisalam o polonistce amatorce i mialam na mysla ta, ktora zwrocila ci uwage na bledy, a NIE CIEBIE. Swiat nie kreci sie wylacznie w okol ciebie i innych czarnych Pricpolo :p

princpolo chyba cos ci ----he he he coś się Tobie pomyliło :D Ja napisałam tylko do osoby która wypominała mi byki :D Takżebyśmy się zrozumiały to moja wypowiedź z godz 14:27 oraz 14:29 tyczy się wyłącznie osoby która wypomniała byki. A ten z godz 14:40 do osoby wyżej ---oj princpolo teraz to ty tez

A swoją drogą gdybyście mieli tylko JEDEN nick.Nie ważne jakiego koloru to by się człowiekowi nic w głowie nie mieszało :D :P :classic_cool:

Gość mozesz sie tlumaczyc ile
chcesz, ale nie masz racji. Osoba, ktora zwrocila ci uwage na bledy napisala tylko JEDEN posty o godz. 14.24 pod nikiem "Princpolo ty masz", reszta to moje wypowiedzi, a wiec z godz. 14.27 (napisana do osoby pod nikiem "Princpolo ty masz", a nie do ciebie), 14.37 i 14.44, wiec to jednak tobie sie pomylilo, bo o godz. 14.27 nie napisalam slowa o twoch bykach :p To tak dla scislosci, wiec juz sie nie tlumacz.:p A poza tym ja nie mam zamiaru zakladac jakiegos beznadziejnego czarnego nika, ktory nic mi nie daje, a pisze na tym forum tylko i wylacznie z nudow, jak w pracy jest nudno :p

Myślisz ze mój cel to tłumaczenie się? :D :P Co kogo to obchodzi czy ktoś kogoś zrozumie?

Gość nie wiem jaki masz cel ale
mnie sie nudzi w pracy i taka dyskusja urozmaica mi czas :P

Mi się też w pracy nudziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A do 20 sporo czasuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość To dlugo siedzisz ja znikam
juz tak okolo 17.00 :)