Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka double wr

Moj facet mnie bije

Polecane posty

Gość anka double wr

nie moge sie od niego uwolnic i nie mgoe isc na policje bo twierdzi ze mnie zabije!!

Gość andżeliqua
0/10

Gość JAMAJKA270883
TO WEZ PATELNIE I MU ZDZIEL W LEP

Gość fdgvgaf
Zabije cie jak nie pojdziesz na policje, zrob obdukcje u lekarza i to zglos. No, chyba ze lubisz byc bita...

Gość anka double wr
nie wiecie jak to jest mamy 4 dzieci i tylko on pracuje ja siedze w domu z dziecmi jak mam go zostawic ? gdzie mam isc nikt mi nie pomoze!! moich rodzicow nawet nie znam

Gość fdgvgaf
To ogarnij pracę, masz chyba przyjaciół, którzy mogą Ci pomóc? Ale tak czy tak, obdukcję zrób, w razie czego pozwij go o alimenty.

Gość fdgvgaf
Są domy samotnej matki chyba... Są organizacje pomagające bitym kobietom. Wolisz, żeby dzieci na to patrzyły?

Gość anka double wr
co znaczy ogarnac prace ? mam 4 dzieci w wieku 4 , 5 i roczne blizniaki nie wyobrazam sobie pracy przy tych maluchach a zyc trzeba on zarabia ponad 1500 zl miesiecznie ledwo wiazemy koniec z koncem ale kasa jest chociaz czesto my nie jemy zeby dzieci mialy

Gość fdgvgaf
Ogarnij, czyli spróbuj znaleźć jakąś, chociażby dorywczą. Nie na Kafeterii powinnaś szukać pomocy, a na policji i wśród organizacji temu dedykowanych.

Gość straszniy wraak
dorywcza to znaczy kiedy jak maz wraca upity po balandze z kolzkami ? ech

Gość co ja narobiłam łoł
a ja jestem dziewczyna. i jest mi cholernie wstyd, że to ja podnosze rękę. czasami... poprostu czasami mam takiego nerwa, że nie wytrzymuję. i mu się obrywa. a on jedyne co na mnie podniół to tylko głos. nigdy mu nawet ręka nie drgnęła, choćby nie wiadomo jak był zły.. nawet nie wiecie co bym dała, by być tak opanowaną jak on...