Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda_

ŚWIADKOWA!

Polecane posty

Gość kunegunda_
Jejjj, Smoku brazylijski - dzięki wielkie, za zaangażowanie! Hmmm...a właśnie ta fioletowa....no powiem, ze zainteresowała mnie!;) Faktycznie, z dobrymi dodatkami mogłoby być nieźle...

Gość to normalne...
no chyba oszalałas ...faktycznie chyba zadko na wesela chodzisz....jak to jest eleganckie wesele tak jak piszesz to bedziesz wygladac jakbys sie z choinki urwała...to fioletowe cos sie nadaje co najwyzej na imprezke a nie na wesele dla SWIADKOWEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak właśnie myślalłam, że 'to normalne' preferuje tafty ciągnące się po ziemii na stelażach i masę tiuli, bolerek strasznych i okrutnych!! sukienka fioletowa jest prosta, fajna i na miejscu!!! A nie tafta+gorset i pióro w d...pie ;)

Gość fikii
a sory, fakt, to nie Ty

Gość fikii
takie falbanki to na osobę mega szczupła. Poza tym, ja wolę takie bardziej kobiece sukienki, a ta jest dla mnie taka nijaka - tunika. Ale co kto lubi.

Gość to normalne...
brazylijski smok no akurat sie mylisz i to bardzo...ale to fioletowe badziewie wyglada strasznie...akurat w styczniu brałam slub i moja siostra była świadkową...miała piękną skromną suknię i wygladala elegancko ..i takie jak ty mogła by wlasnie elegancji i stylu uczyc....

Gość brazylisjki smok cmoka w krok
no i jak tam kunegunda_ ? Jak idą poszukiwania? Strasznie tu te laski objeżdżają ;) Też muszę zacząć szukać kiecki na majowe wesele, tyle tylko, że na zaawansowaną ciążę ;) ale wstępny rekonesans poczyniony i chyba nie będzie tragedii ;)

za długi ten nick, aby się nie pomylić no i jak tam kunegunda_ ? Jak idą poszukiwania? Strasznie tu te laski objeżdżają Też muszę zacząć szukać kiecki na majowe wesele, tyle tylko, że na zaawansowaną ciążę ale wstępny rekonesans poczyniony i chyba nie będzie tragedii

"Przy okazji wybierania sukni slubnej dla panny młodej rzucałam okiem na kreacje wieczorowe. Ale to była jakaś jedna wielka tragedia" Dodam, że ja też patrzyłam na sukienki/suknie wieczorowe w salonach ślubnych i masakra!!!! Jak szukasz sukien na wesele albo stricte wieczorowych, to sama wiocha! Ale myślę, że w Krakowie na pewno coś znajdziesz! W galerii krakowskiej jest może Top Shop?

Gość kunegunda_
Hej ;) No więc póki co poszukiwania ograniczają się tylko do szperania w necie, bo mam tyyyle pracy, że brakuje mi czasu, żeby gdzieś wyskoczyć... A jednak wolę przymierzyć, więc może najoierw uda mi się coś wypatrzeć, a potem szukać podobnego czegoś ;) Ano mamy tę Galerię, ale Top Shop tam nie ma. Za to jest Yoshe, dosyć fajny sklep z ciekawymi sukienkami, tylko...za każdym razem jak przechodzę i zaglądam tylko "z ciekawości", to jest tyyyyle fajnych sukienek. A jak wracam, po coś konkretnego, jak już potrzebuję...to dupa zbita - nic mojego wzroku nie przyciąga... :( Z tego co się zdąrzyłam zorientować to Simple miewa tez ładne rzeczy, może tam się uda. Ufff...ale ulżyło mi, że nie muszę mieć "księżniczki" - gorset i spódnica, w tafcie do tego to totalnie nie mój styl...jakiś taki "bez klasy" :P W zeszłym roku koleżanka szukała sukienki na wesele, właśnie na zaawansowaną ciążę - 8 miesiąc blizniaki! Lipiec to był, znalazła bardzo fajną tunikę w Zarze, pod to miała spodnie, bo nogi spuchnięte - wyglądała świetnie. Ale najlepsze było to...że jeszcze dwie dziewczyny, nie będące w ciąży, miały taką samą tunikę! Tylko pospinaną paskiem! Ale zrobiły wieeelkie oczy....! :D

wierzę, że znajdę coś fajnego na ślub i wesele - genialne i szykowne są takie zestawy tunika-spodnie! Ale wracamy do Ciebie! wygooglowałam sobie \"yoshe\" i parę ciuchów mi wyskoczyło - są niezłe! Simple też robi fajne sukienki, spódnice, żakiety - bardzo fajne, tylko drogie. Ale idąc tym tropem Solar ma też śliczne sukienki! Też się zgadzam, że tafty i gorsety sa bez klasy - zaraz nas pewnie zjadą, bo to przecież must have na weselu ;)