Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że w życiu realnym wiedziałam

Nawet na forach istnieją układy, czyli niesłusznie zablokowani

Polecane posty

Od jakiegoś już czasu czynnie udzielałam się na forum `prawo jazdy`. Pomogło mi to przed egzaminem, a po nim może i ja pomogłam komuś. Wczoraj wymieniłam kilka zdań z jednym z użytkowników, nie zastosowałam żadnych wulgaryzmów, jedynym słowem `niecenzuralnym`, jakie użyłam było `przydupas`. Dziś wchodzę i widzę hasło przy logowaniu, że zostałam wyrzucona z forum. Niby nic takiego, ale miałam pewien sentyment, ponad 100 moich wypowiedzi tych sprzed egzaminu. Mój wątek o stresie... wszystko poszło... Odnośnie układów - przebywając na forum często spotykałam się z gorszymi wypowiedziami, nawet ten chłopak, z którym się `kłóciłam` obraził mnie bardziej niż ja jego. I on pisze sobie dalej... życie jest niesprawiedliwe... Kto jeszcze został niesłusznie wywalony lub zbanowany?

Gość wielu jest takich
moderacja jest tu bardzo nieprofesjonalna i emocjonalna

Gość ten topik też ci wyksują
one nie lubią żadnej krytyki

wielu jest takich no właśnie i chyba trochę niesprawiedliwa... dlatego użyłam słowa `przydupas`, bo nim moje konto zostało skasowane moje wypowiedzi były wciąz edytowane lub nawet kasowane. Ten chłopak zwrócił mi uwagę, że o czymś to świadczy, że nie stosuję się do uwag(nie było takowych) o edycji i coś tam o blondynce (czyli, że jestem głupia). Na to ja mu, że jego wypowiedzi też są często nie na temat i widocznie jest przydupasem skoro jego nie są kasowane. Wiem, że są większe problemy na świecie, ale musiałam się wygadać, wybaczcie.

łojejkuuuuuuuuuuuu=/ no właśnie! jak miałam inne zdanie na temat niż wszyscy to moje wypowiedzi były edytowane w ekspresowym tempie albo zaraz spotkałam się z wyzywiskami! ale forum jest przeciez tego, by wyrazac SWOJE zdanie, a nie takie, by innym było wygodnie... :O tutaj też zostałam kiedys zbanowana...

Gość o kogo konkretnie chodzi
mnie też małpy moderatorki wywaliły, za zahasłowanie nicka podobnego do swiętojebliwej Jani, która wk... mnie niemiłosiernie

też kurwa macie problemy wiesz to nie chodzi o to, że to są problemy, ale ta niesprawiedliwość, która ma miejsce już nawet w świecie wirtualnym:O

dobre określenie - ładnie mówiąc - towarzystwo wzajemnej adoracji, brzydko - przydupasy. I ja tego słowa użyłam i mogę się pożegnać z forum ,które tak lubiłam, bo lubię rozmawiać o samochodach, jeździe etc.

Gość szynszyla a
ja kiedyś zostałam wyrzucona z forum że nie mogłam wejść wogóle na kafe za to że napisałam do innej rozmówczyni " a ty masz włochatego bobra " tylko to :-D naprawdę własnym oczom nie mogłam uwierzyć że mnie wyrzucono za coś takiego może tą rozmówczynią była moderatorka albo ktoś jej bliski

ja przez jakies 3 dni nie mogłam się wypowiadać na kafeterii. Na początku myślałam, że coś się popsuło, a potem stwierdziłam, że na pewno zostałam zbanowana. Za co to juz nawet nie pamietam, ale nigdy nikogo nie obrazałam, nie klnęłam wiec pewnie za kolejną głupotę. i pomyslec, ze moderatorami sa zwykli, czesto niewyksztalceni ludzie, którzy nie mają swojego zycia i pracują społecznie w necie :O żenada napisałam do moderatora prawojazdy, zeby podał mi powód

up

Ja dostalam bana za zalozenie topiku o liczeniu,ktory wg modkow-nie wnosil nic wartosciowego:)Ale wg nich topiki typu-Sram sobie do ryja,sa bardzo wazne i uczace,bo jakos ich nie kasowali:) Teraz musze wchodzic przez inna przegladarke,bo gdy wchodze przez moja ulubiona wyswietla mi sie napis-twoj dostep do tego forum zostal zablokowany....Ja sie pytam-za co??????????

Gość po co tutaj
trzaskać dziobem po próżnicy wejdźcie do redakcji

Gość co wy gadacie
modesssy sa super, podszywam sie , mam mnostwo nickow, i tylko raz mnie zablokowali.. za jarka84, hehehehhe, hej hej, to ja wal z koca jarka:P