Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmatka22tc

czy Wy tez tak macie ciężarne?

Polecane posty

Gość kosmatka22tc

ze boli Was brzuch kiedy zbiera się Wam na "zrobienie kupki"? Bo mnie boli jakoś dziwnie, jakby mam brzuch obolały?

Gość mnie tez tak boli a poza
tym jak mi sie chce siku to tez mnie boli. Jestem w 16 tc (koncowka)

Gość kosmatka22tc
czy wszystko musi nas bolec :(

Gość kosmatka22tc
A w którym miejscu Cie boli? Bo mnie na siku to z prawej strony z boku, a na coś "większego" to cały obolały na dole :(

A mnie odwrotnie: na siku to w sumie cale podbrzusz, a na cos innego to po lewej stronie.

Gość kosmatka22tc
hmmm. a czy to wogóle normalne ? :(

Gość GosiaczekKRK
jestem w 10 tyg i poki co przy załatwianiu się nic mnie nie boli gożej jak kłade sie na brzuchu:/

Mnie w 10 tc tez nic nie bolalo, to sie tak zaczelo od 15 tc...i nie wiem czy to normalne...:(

Gość GosiaczekKRK
kurcze zaczynam sie bac , bardzo to boli? ylas juz z tym u lekarza?

Gość kosmatka22tc
ja dzis ide do lekarza, ale do innego niz prowadzący, nie żebym mu nie ufała ale chce sie upewnic u innego czy jest ok jeszcze u drugiego. Tylko nie wiem co mu powiedziec, ze chce tak tylko profilaktycznie? :/

Gość kosmatka22tc
chodzi mi o to ze nie wiem co mam powiedziec temu lekarzowi, ze w 22tc przychodze do niego choc nie jest moim prowadzacym? Boje sie ze mnie oleje i "odwalii lipe". Moze skłamie ze zastanawiam sie nad zmianą lekarza prowadzącego to mnie lepiej przyjmie? Bo w sumie to jestem zadowlona z mojego ale chce sie upewnic ze jest oki...

zawsze mozesz powiedziec ze Twoj jest na chorobowym a ty sie niepokoisz dolegliwosciami a nie mozesz dluzej czekac:-)

Gość kosmatka22tc
ale jestem z małego miasta i nie wiem czy to przejdzie... poza tym pewnie karte ciąży bedzie chiał zobaczyc, i sie wyda kto mnie prowadzi moze lepiej nie kłamac. moze sa kolegami :(

Gość kosmatka22tc
ja dzis byłam u lekarza, i wcale nie takie normalne te bóle, bo jutro ide do szpitala :( dziewczyny wiec nie lekceważcie

ja tez tak mam jestem w 18t.c normalnie nie lubie chodzic do ubikacji, na poczatku bolalo mnie głownie przy sikaniu teraz odwrotnie. Skreca mi jelita i czuje ból w podbrzuszu przewaznie po lewej stronie

Gość kosmatka22tc
hej dziewczyny. No i jestem w szpitalu :( mąż przyniósł mi laptopa. A wiec okazało sie ze te bóle są oznaką lekko rozwartej szyjki macicy, do tego wszystkiego miałam twardy brzuch o czym sadziłam ze to normalne a wcale nie bo nawet dzidzius moze sie udusic. A jesli chodzi o szyjke to nie lecznie mogłoby doprowadzic do niewydolnosci szyjki... Dziewczyny jak was cos boli to na wszelki wypadek lepiej isc do gina na kontrole bo nie wiadomo co moze sie stac. Ja narazie do wtorku musze lezec, lezec, lezec... :( a potem sie zobaczy czy wyjde do domu

a mnie non stop coś pobolewa, a to jajnik a to pęcherz, byłam z tym u lekarza i dowiedziałam się że mam tak wielką macicę ze bliźniaki by się w niej zmieściły (dziś 14 tydz mi się zaczyna) rozciąga się wszystko dlatego tak pobolewa, ale lepiej dmuchać na zimne, ww zeszłym roku miałam silne bóle plus krwawienie i wyszła z tego martwa ciąża wiec pilnujcie sie, lepiej iść o jeden raz za dużo do lekarza niż za mało.

Gość kosmatka22tc ..
co tam u Was dziewczyny?

Gość kosmatko napisz co tam u
ciebie! Jestes juz w domu? Ktory tydzien u ciebie? Jak sie czujesz?

Gość zakretka
U mnie tez troche pobolewa, pani dr wytlumaczyla, ze dziecko naciska na pecherz i na jelito grube.

Gość kosmatka22tc ..
jestem w domu, musze duzo leżec i wypoczywac. Biore magnez 3xdziennie. Jest ok ale ciąza zagrożona, szyjka sie skraca byc moze bede miala krążek. To dopiero 25 tydzien

Gość zakretka
No ja tez 25 tydzien, ale na razie wszystko w porzadku.

Gość ja dzis rowne 19 tygodni
powiedzcie mi dziewczyny od kiedy poczulyscie ruchy swoich maluszkow? Od kiedy w gole czuje sie kopniaczki, bo ja narazie czuje takie lekkier 2-3 razy dziennie i nie wiem czy to dobrze...

Gość kosmatka22tc
SPOKOJNIE MASZ JESZCZE CZAS. JA DOPIERO TERAZ CODZIENNIE CZUJE TAKIE KONKRETNE KOPNIAKI :)

mi jutro zaczyna sie 18 tydzień i od 2 tygodni czuję ruchy :) na początku myślalam ze coś złego się dzieje bo nie wiedziałam że to dziecko