Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubulek

Kupiłam dzisiaj stanik za 15 zł

Polecane posty

Możecie mnie zjechać te, które nie kupują staników poniżej 100 zł.

Gość szkoda tej kasy
:P

Gość diamencik90
firma już pomału nie ma nic do jakości adidasy lacosta potrafia rozkleic sie po miesiacu i na h*j wydawac 6stow?

Gość marta30*
a ja kupuje nawet za 10 zł i jestem zadowolona wcześniej kupowałam "Atlantic" i przyznam szczerze że naprawde nie warto za taką kasę więc wole kupić kilka w cenie jednego.

i bardzo słusznie , za stówę to ci kupi kochanek, jak dasz mu poruchać, nima piczki na pożyczki

A właśnie że firma bardzo się liczy. I nikt mi nie wmówi, że stanik z bazarku jest lepszy od stanika z Trumpha. Pierwszy deformuje się, skręcają się ramiączka... Drugi po pół roku wygląda tak samo jak w dniu kupna.

Gość ale farciara
I co z tego ze za 15 zl. Wcale to nie znaczy ze jest on zly. Jak ja bym takie znajdowala to bym sie cieszyla. Za kazdy musze dac 300zl. Bo na mnie trudno jest znalesc i znajduje tylko staniki dla mnie w jednym sklepie w polsce, w warszawie, i specjalnie musze jechac z krakowa po bielizne.

Gość Książniczka
a jaki masz nietypowy rozmiar?

Gość Black anngel
ja do tej pory kupowałam staniki w granicach 5-10 zl...ostatnio siostra zrobiła mi prezent i kupiła stanik z Atlantica...jednak różnica jest:-)

Gość jaka cena taka jakość
i rozmiarówka. Żal

Gość przeplacilas.....
ja ostatnio kupilam za 5 zl :)

Ale Triumph nie jest wcale dobrą firmą. Bardzo szybko się rozciąga;( Za tę cenę można kupić o wiele lepsze....

Klementynka, c.b.d.u. ;) Pewnie, że można lepsze i 10 razy szerszej rozmiarówce :)

Gość ja kupiłam otatnio za 12
przeceniony z 39 zł w Reserved, jest śliczny i dobrze zniósł już kilka prań, nie oczekuję, że posłuzy mi 10 lat... z resztą po co? kobieta zmienna jest i co chwila chce mieć coś nowego ;)

Szczęściara - jesteś jedną z tych 10% kobiet na które rozmiarówka sieciówkowej bielizny pasuje ;)

Gość ja kupiłam otatnio za 12
best_bra > ja kupuje 75 B i jest ok.... w zasadzie całe zycie mogłabym chodzić bez stanika, bo mam biuścik nie za duży i jędrny.... ale kupuję dla przyjemności... z obliczeń bardziej zaawansowanych wychodzi mi, że powinnam mieć 70 E.... nie wiem, inne babki wniebowzięte, a mni to cholerstwo cisnęło jak nie wiem co, jak dopadłam taki model i przymierzałam....

Mi sie staniki Triumpha nie rozciągają. I świetnie leżą. Świetną firmą jest Marks & Spencer. Z bielizną tej marki można zrobić wszystko. Prać w pralce, wirować i się nie zniszczy. Atlantic też ma niezłe staniki chociaż muszę przyznać że po kilku miesiącach noszenia miseczka się deformuje lekko. Hendersona nie polecam. Kiepski materiał.

Gość Triumph..
Więc nie warto kupować staników triumph? A są tam takie rozmiary jak 60E albo F? Albo 65DD lub E ? takie też tam są? I jakie ceny?

Gość mawronka na odwyku
altanic się rozciągnąłnieładnie mi:o

To weź Twój stanik z Triumpha czy Atlantica i rozciągnij go na maksa w rękach - ile wynik różni się od tego, co napisane na metce (i od tego, co ciasno i na wYdechu zmierzysz pod biustem)? O 15 cm? O 20 cm? To jest właśnie paskudna rozciągliwość, o której mowa. I nie, Triumph nie ma obwodów poniżej 70. Zajrzyj do linków z mojej sygnaturki to dowiesz się o fajnych markach i sklepach z pełną rozmiarówką :)

Duża rozmiarówka? Znaczy, są obwody od 60 i miseczki do K? W którym sklepie Triumpha takie cuda?

Gość o co ci choodzi
ja te takie kupuje i moge sobie kupic nawet 5 i jak sie dba o niego pierze recznie itd to bardzo dobrze sie trzyma nawet do roku czasu.

Mi się nie rozciągają. I co najważniejsze nie skręcają im się ramiączka - a tego nienawidzę. Obwód pod biustem 60 i miseczka K????? To takie coś istnieje??????????

Gość likto
Ja kupuje staniki za 8 zl Umiem zawsze wyszukac cos ladnego i wygodnego:)

Zwodniczy Aniołek, oczywiście - i to jest pełna rozmiarówka, która powinna być STANDARDEM. Do kupienia w wielu dobrych sklepach (http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/) ZObacz, jaką wyglądają kobiety w biustonoszach dobranych z takiej rozmiarówki: http://tnij.org/aboj I sprawdź, czy przypadkiem Ty też nie potrzebujesz jakiegoś "dziwnego" rozmiaru: http://tnij.org/brafitter