Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana123

jestem podła .. ???

Polecane posty

Gość niezdecydowana123

Przed chwila zrobilam cos czego nigdy dotad nikomu nie zrobilam. Jest taka sytuacja... Czesto jestem zapraszana na rozne imprezy i zawsze zabieram ze soba kolezanke. Doszlo do tego, ze teraz nigdzie nie moge isc sama, bo ona sie przyzwyczaila, ze idzie wszedzie ze mna. I teraz znow dostalam zaproszenie na impreze na ktora chcialam isc sama. Kolezanka dowiedziala sie o tym przez moja nieuwage i od razu spytala sie: a ja tez ide ? No i ja jej odpowiedzialam tak niechetnie, ze nooo dobra... I jak ona poszla do domu nie wiedzialam co mam zrobic, strasznie mnie to zdenerwowalo, ze ona zawsze sie wszedzie wprasza, a jak ona gdzies lazila ze swoja kolezaneczka nigdy sie mnie nie spytala czy chce isc, chociaz o wszystkim wiedzialam. Ja tez sie nie wpraszalam nigdy. I to mnie tak zdenerwowalo, ze wyslalam jej wiadomosc, ze nie chce z nia isc na ta impreze, ze chce isc sama i ze ona nigdy sie mnie nie spytala czy chce z nia gdzies isc. Czuje sie teraz strasznie podle, ze tak jej powiedzialam, ale poprostu nie moglam tego w sobie dluzej trzymac. Nie chcialam z nia isc wiec co mialam zrobic? Jak wy byscie postapili na moim miejscu ? Mam teraz straszne poczucie winy :(

Gość pokaż tzycki

Gość surface
"a ja tez ide?" a ona to jest upośledzona jakaś? :o :o