Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renaaatttkkka

odpłatne szczepienia -bardzo nachalne pielęgniarki

Polecane posty

Gość renaaatttkkka

Jutro moja siostra idzie z córcia na pierwsze szczepienie .Umówiła sie dziś telefonicznie i już musiała nasłuchać sie o dobrodziejstwach odpłatnych szczepień! Tak sie składa ,że dobra jej przyjaciółka jest połozną i podczas patronażu rozmawiała z nią o tych szczepionkach i odradza te odpłatne dodatkowe szczepienia bo wiele sie słyszy nie dobrego . Moja siostra jest bardzo wrażliwa i nie wie jak ma jutro poradzić sobie w punkcie szczepień bo nie chce wydać położnej .Macie jakiś dobry i skuteczny sposób na to żeby mogła odmówić płatnego szczepienia?

Gość kopkaa
najprościej chyba powiedzieć: nie, dziękuję. Nie rozumiem z jakiej przyczyny miałaby się tłumaczyć ze swojej decyzji

No sorry ale po cholerę Twoja siostra ma się tłumaczyć jakieś obcej babie że nie chce płatnego szczepienia? Mówi że nie chce i koniec tematu! A jak będzie nachalna to powiedzieć że jak taka mądra jest to niech jej za to zapłaci ona z chęcią weźmie :D

Gość magda pe el
w mojej przychodni pielęgniarki też badzo nachalnie nas namawiały do tych szczepionek; wydało mi się to wręcz nie na miejscu