Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punkt F

Gdzie jesteś czarna łechtaczko??

Polecane posty

chooja tam nie ma u mnie jest, bo mi zegarek nie działa od dwóch lat i na szóstej właśnie utknął był

Gość bijesz pasem
"Nie siedziałyśmy w jednej celi. Punkt F stała na rękach, a ja kucałam.." nie musisz opisywać waszych ulubionych pozyycji..to prywatna sprawa, może punkt f sobie nie zyczy? eh szkoda...myslalem ze masz czarna łechtaczkę, taka zuaaaaaaa, czarna, szatan666 itpa tu zwykła różowa? zawiodłem sie

Pomaluj sobie interes emalią. Punkt F zawsze sobie życzy to, czego ja sobie życzę i czego życzy sobie pan na saniach. Ziemniaki obrane. Lot paralotnią.

Gość bijesz pasem
skoro nie masz czarnej łechtaczki jak oszukańczo wskazuje twójk nick, to musisz mi wynagrodzić , miło, czas jaki straciłemw tym temacie licząć że wreszcie odnalazłem czarny guziczek

Oszukańczo? Śmiem użyć zwrotu, że jesteś daltonistą umysłu. Wejdź do windy, tam jest mnóstwo guziczków. Możesz wciskać ile chcesz i jak tylko Ci się podoba. Palcem do góry, palcem do dołu, kciukiem, nóżką, z placka, z liścia.. Uważam, że winda będzie zadowolona, a Tym samym również i Ty :)

Gość bijesz pasem
sprawdziłem twoją radę, naciskałem wszelkie guziczki w windzie, na wszelkie sposoby i nie dało mi to żadnej satysfakcji(co do windy nie wiem, ciezko stwierdzić). W każdym razie to nie było to..może dlatego że żaden guziczek nie był czarny...

Gość bijesz pasem
to też byłoby oszustwo..ja nastawiam na naturalny kolor włosów, łechtaczki itp. ale naturalnie czarena pozostaje jedynie w mojej wyobraźni.może kiedyś znajdę, oby mniej takich oszustek podszywających sie pod czarną łechtaczkę na mojej drodze

Moze włożyłes do pralki? :O Dobrze, że nie włączyłeś wirowania bo na zawsze straciłbyś szansę zostania ojcem :(

Gość bijesz pasem
ja nie chce zostacc ojcem tylko znaleśc czarną łechtackę. każdy ma jakiś cel w zyciu. mój może wydaje sie dziwny ale tego właśnie pragnę:(

Gość bijesz pasem
oszustki

Gość bijesz pasem
złodziej? ja przynajmniej nie udaję że mam czarna łechtaczkę !

i już zauważam zmiany, w postępowaniu i ciele moim. I w paralotni co utknęła na Górze Św. Hieronima i Jana Cebularza 🖐️

Nie. Zaczynam się zastanawiać jaki sens ma ludzka egzystencja. A raczej moje chorobliwe urojenia:O Jestem jesteś :O nawet niewiadomo czy się jutro z Tobą prześpię :( 😭

Zrobię co tylko w jego mocy. Bo jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o piniondze. Piechotą chodzą, uwierz mi. Jeśli wywiozę się na moje ranczo, przełożę naszą noc, na inną noc. Gdyż noc, jak każda inna noc.. A wtedy otulę Cię moimi silnymi włosami oraz pościelą w kółka. Będzie Ci grała muzyka w uszach. Dzwon. Kichnij mu w twarz.

Pościelą w kółka bez śladów na ścianie. Jest tylko jedna mała rzecz- gdyby można było cofnąć czas nigdy nie pozwoliłabym Ci się wyprowadzić ze Wzgórza Gdzie Absynt się Pijało.......