Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Kolka nerkowa! proszę poradźcie...

Polecane posty

Jestem w 21tc kilka dni temu trafiłam do szpitala z silnymi bólami nerki. Ból był tak mocny że nie dało się wytrzymać. stwierdzono że to kolka nerkowa. Niestety nic mi nie pomagało, ból z czasem stał się trochę słabszy ale dotąd się pojawia. W szpitalu leczyli mnie jedynie nospą. Lekarze powiedzieli że w ciąży tak już czasem się dzieje i nie da się na to nic poradzić. Czy któraś z was też tak miała? czy to z czasem przechodzi?

fakt, ze nie jestem w ciazy...ale dopadla mnie kolka nerkowa...po prostu masz tendencje do odkladania sie kamieni w nerkach, ktore jakos musisz wysiusiac, stad ten bol... z tego co wiem, bedzie sie to powtarzac (ja juz mialam napad kilka razy)...idz na kontrole do urologa...podobno odpowiednia dieta pozwala na zminimalizowanie tworzenia sie kamieni...

ja miałam w niedziele napad kolli myslałam ze umre szpital kroplowki zastzyki dzisiaj wyszłam ze szpitala mi wszyskie tam badania zrobili na nospie to ja bym sie wkonczyła przy takich bólach ciaza jes zagrozona,idz do urologa koniecznie!!!!!!!!!!!!!! a co to za llekarz