Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onkaaaa

mobbing w pracy

Polecane posty

Gość onkaaaa

mam dopiero 21 lat a już mam dosyć pracy.. jakiejkolwiek. a wszystko przez mobbing który pojawił się w moim dziale. pracę zmienić chcę i szukam aktywnie nowej oferty, jednak ciężko ze względu na kryzys i szerokie cięcia. próbuję też sobie jakoś z tym poradzić.. jednak chyba nie bardzo mi to wychodzi. czy ktoś z was spotkał się z mobbingiem w miejscu pracy? czy go doświadczył? albo był oprawcą? jestem otwarta na każdą opinię. i jednocześnie proszę o pomoc..

Gość ja niestety i tez chce ja zmie
nic. Mam notorycznie nadgodziny a wyjscie o czasie nazywane jest "zwalnianiem sie" - i ciagle slysze "jak pani wyjdzie, ktos bedzie musial za pania wykonac pani robote". Sorry, pracuje 8-16! chce miec poza praca zycie osobiste, moc sie wieczorami spotykac ze znajomymi etc.

Gość onkaaaa
wiesz, powiem szczerze że gdybym miała normalną sytuację, z chęcią bym siedziała po godzinach. pracę mam naprawdę ciekawą, gdyż pracuję w HR. ale gdy koleżanka z biura, starsza stażem i doświadczeniem idzie do dyrektora ze słowami "żałuję że ją zatrudniono" albo "zobaczysz że już długo tutaj nie popracujesz" to naprawdę żyć się nie chce..

Gość ja niestety i tez chce ja zmie
ja tez mam ciekawa ale nie na tyle zeby codziennie wychodzic z domu o 6 i wracac ok. 21