Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvhjkls

Boże co ja mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość cvhjkls

jestem już 2lata ze swoim chłopakiem,w tej chwili mam 17.Dzisiaj był jakis podenerwowany i w stosunku do mnie zachowywal sie podle,szarpał mną,krzyczał,ze juz ma wszystkiego dosyc,ze ciągle to samo,ze nie mam czasu i w ogole po co to wszystko,ze nawet swojego pierwszego razu nie chce z nim przeżyć..;( i powiedział " 2lata czekałem zbyt długo Ty mnie nie kochasz,nie lubisz jak Cię dotykam,przytulam,patrze Ci w oczy " zapamiętałam te słowa :( poczułam sie tak strasznie... ja nie moge w tym wieku kochać sie z nim to jest chore dla mnie,ja rozumiem,ze dwa lata juz jestesmy ze sobą bardzo dobrze sie znamy ,ale widac nie na tyle skoro nie zauwazylam czego on ode mnie oczekuje.. co mam zrobic? rozpłakałam sie i powiedzialam ,ze jeśli tak na to wszystko patrzy to moze faktycznie nie ma to sensu tylko szkoda,ze zmarnowales tyle mojego czasu ... te moje słowa byly takie zimne i nieprawdziwe:(( powinnam to zakończyć dla własnego dobra,czy moze sama źle robie?

Gość dylemat.........
jesli nie jestes gotowa na seks to powinien zrozumiec... ale ja go tez odrobine rozumiem ze hormony mu buzuja... a ile on ma lat i czy uprawial juz seks?

Gość kyesis
a ile chłopak ma lat? myśle,ze jest niedojrzały skoro Cie popędza ja rozumiem,ze faceci inaczej myśla i potrzebuja tego,ale skoro Ty nie jestes pewna co do niego to nie ma co sie zmuszac

Gość cvhjkls
on ma 18lat i juz sie kochał ...mówił,ze ja sie chyba czuje jeszcze dzieckiem i chyba tak jest mam ciągle jakies glupie pomysły,dziecinne poglądy wręcz staroświeckie ... seks po ślubie itd. ;( nie moja wina tak mnie wychowano..

Gość beeerrrrnd
Współczuje Ci , ja miałam podobną sytuację tylko mój facet zaczął naciskać po dwóch miesiacach znajomosci wiec ja miałam w powietrzu obawę, że mnie po tym zostawi, a po za tym również miałam lat 17 i nie byłam gotowa, ale tak strasznie się zakochałam, że zrobiłam to. Przespałam się z nim i dzisiaj nie żałuje jestem z nim bardzo dlugo naprawde.

Gość b.starykawaler
jezeli sie zastanawiasz tob.dobrze, widac ze bystra z Ciebie dziewczyna, nie pozwol soba chlopakowi manipulowac

Gość cvhjkls
nie moge sobie pozwolić na to,zeby chłopak mnie do czegos zmuszał..a z drugiej strony mam czasami ochote wiadomo ponoszą emocje,atmosfera,ale jakos nie moge wiem,ze to jest niedobre (pod względem religijnym) i po prostu on ma dwa wyjscia ja mu dam wolne niech idzie z inna sie prześpi,a miedzy nami niech bedzie dalej tak samo jesli to go zaspokoi ..:( bo strasznie mi ciężko powiedziec,ze to koniec nie umiem sobie tego nawet wyobrazic;( kiedy go widze po prostu bez względu na moj zły humor ja zaraz sie do niego uśmiecham on wszystko poprawil w moim życiu ,ktore wiecznie było szare i smutne ...

Gość beeerrrrnd
Nie pozwalaj mu żeby szedł do innej, zrobisz ogromny błąd, a może przełam bariery co ? Jesteście dłygo ze sobą a to jest normalna rzecz

Gość cvhjkls
ja nie biore zadnych tabletek,a z prezerwatywa sie boje .. jak zajde w ciąze to zabije sie bo nic innego mi nie pozostanie...rodzice by mnie zabili on wie jacy oni są;(

Gość beeerrrrnd
idź do ginekologa po tabletki.

Gość do niczego się nie zmuszaj
skoro masz opory to widac nie jestes jeszcze gotowa. dopoki nie będziesz pewna, ze tego chcesz, nie ulegaj chlopakowi. piszesz, ze szarpal cię i krzyczal, czy tak postępuje kochający, zdrowy emocjonalnie chlopak?

Gość cvhjkls
nie ,ale ja tez straszne rzeczy mowilam,wiec... a co do tych tabletek moge tak sama sobie pojsc? jeszcze nie chodze do ginekologa..

Gość Boga nie ma dzisiaj na forum
poszukaj w kościele

Gość leszekLECH
Nie dziwie sie kolesiowi dwa lata juz bym skończył z laską jeszcze ta twoja religia.. zobaczysz po ślubie bedziesz załowac sex to tez wazna sprawa masz 17lat dzieckiem nie jestes wiesz co robisz 2lata w zwiazku czy ty troche aby nie przesadzasz?

Gość cvhjkls
noo jasne mam sie zmusic,a on mnie przeleci i pojdzie super;/ niech czeka ja tez na wszystko zawsze musialam czekac a 2lata to wcale nie aż tak długo ludzie sie znajda po 5lat i czekają z tym...juz mnie to wkurza wszystko

Gość Sorry ale ten twoj chlopak
to jakas kur­ewka, ma 18 lat i juz uprawial sex jak mial 16? Z kim? Tez z dzieckiem, czy z prostytutka? Ja mam 22 lata ale brzydzilabym sie zwiazac z kims puszczalskim, poza tym jest nieodpowiedzialny, bo jak bys sie nie zabezpieczala, ZAWSZE istnieje mozliwosc ciazy - Twoj chlopak chyba w ogole o tym nie pomyslal? Rozmawialiscie o tym? Jakie ma plany jak zajdziesz w ciaze?

Gość załamana i bez szans
pewnie, że możesz, bez problemu dostaniesz, bo to normalna rzecz, ale może zastanów się nad inna forma zaspokajania chlopaka, niz stosunek..

Gość studentka 21
Nie powinnaś się do niczego zmuszać. Jeśli Cię kocha to poczeka. Mój mężczyzna czekał na mnie 3 lata. Chociaż fakt że nie miał nikogo przede mną i najwyraźniej był naprawdę zakochany po uszy ;) cały czas jesteśmy razem i jest cudownie :)

Gość te naranja
Swinia ten Twoj chlopak, 2 lata zwiazku to faktycznie stanowczo wystarczajaco na seks, ale nie dla 17 latki. Porozmawiaj z nim, powiedz, ze to za wczesnie dla Ciebie, ze nie chodzi o niego. A jesli nie zrozumie - jego strata...

Gość cvhjkls
dokładnie ja zajde w ciąże,a on co.. teraz bardzo sie o mnie troszczy,martwi itd.ale wiadomo jacy są faceci tchórze i tyle.. a 22lata to jest wiek,a nie jaa 17 bez przesady ! kurcze trzeba bylo mnie na nogi postawic:) dziekuje.. aaa i jeszcze to "załamana i bez szans" jaka to moze byc inna forma ?

Gość te naranja
zalamana, te inne formy, to tez seks, lub prawie seks, nie wiem, czy to dobre rady w tym przypadku

Gość leszekLECH
hahaha ludzie rozwalacie mnie !ona nie jest dzieckiem!! nie umie mu tego powiedziec? tak boisz sie z nim przespać,a być od dwóch lat to nie problem? ! to tylko człowiek tez ma swoje potrzeby pojdzie do innej,ale do ciebie to on juz nie wroci zapewniam cie .

Gość cvhjkls
moze ty bys tak zrobil,ale nie on,a jesli mu tyylko na tym zalezy to w takim razie to ja jego nie chce !!!!!

Gość cvhjkls
aaa i ktoś tam napisal,ze to kurwiasz,czy cos takiego ,ale on to zrobil majac 17lat no w sumie 18 bo mielismy krotka przerwe on wyjechal do wrocławia na jakas impreze i jakas załapał dziewczyne tam... ale powiedział mi i jakos nie wiem czemu,ale mnie to nie ruszyło

Powiem Ci tak, facet nie musiał tylko tego od Ciebie oczekiwać, ale wiesz, może seks, zbliżenie jest dla niego czymś, po czym mógłby Cię kochać już zawsze i najmocniej!! Ja z moim facetem kochałam się pierwszy raz po ok 9 miesiącach, on nie nalegał, tylko czasami żartował co mnie irytowało więc mówiłam mu że zrobimy to za niedługo itp, w końcu nadszedł ten dzień!!!!! i jestem szczęśliwa że to się stało!! to było półtora roku temu, i do dziś kochamy się codziennie!!! mój ukochany okazuje mi podczas seksu dużo czułości i miłości, może TY też spróbujesz i nie pożałujesz? ja też miałam 17 lat.

Gość frufru
Sorry ale ten twoj chlopak - to jakas kur­ewka, ma 18 lat i juz uprawial sex jak mial 16? Z kim? Tez z dzieckiem, czy z prostytutka? no wlasnie o to samo chcialam zapytac, bo normalnie pedofilią śmierdzi...

Gość cvhjkls
to nie jest tak,ze nie chce,ja bardzo bym chciala,ale boje się :ciąży,pojscia do ginekologa po tabletki,tego,ze rodzice moga sie dowiedziec,albo,ze cos złapie jakas chorobe,a potem nie bede miala jak sie z tego wytłumaczyc.. wiem,ze to zbliża,ale nic na to nie poradze,gdybym byla juz na swoim miala własne pieniądze,mieszkanie to zupelnie inna bajka;( bez stresu ,na spokojnie,a tak..

Gość frufru
no i cóż. chlopczyk zasmakowal seksu i mu sie spodobalo, wiec nalega. ale powiem ci jedno - jakkolwiek rozumiem że hormony buzują, że długo razem itd, to jednak - jakby Cię kochał, toby czekał az będziesz gotowa.

Gość frufru
no to znaczy że jednak nie jestes gotowa. nic na sile. zdążysz, młoda jestes. jak na moje oko nawet ZA młoda.