Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvhjkls

Boże co ja mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość cvhjkls
eh cięzka sytuacja jutro postawie mu ultimatum,albo przestanie nalegac i bedzie umial sie powstrzymac,albo z nami koniec ...i nie robie mu w ten sposob zadnej krzywdy niech zaspokaja swoje potrzeby w jakis inny sposob,albo z kims innym i nie chce o niczym wiedziec..dokładnie tak mu powiem

Gość beeerrrrnd
zapewniam Cię, ze 17 lat to dobry wiek. wrecz idealny. Zdaje mi sie ze Ty patrzysz na to co powiedzą inni, a Ty musisz sama wiedziec co i jak rany/

Gość dziewczyno masz racje
odmow mu, mądrze myślisz. jakiś pewni smarkaty cwaniaczek albo pedogil wciska Ci, ze 17latka to nie dziecko. A właśnie, że jesteś jeszcze dzieckiem choć rozsądnym. W ogóle jak osobę niepełnoletnią można uważać za dorosłą, to ludzie po 20 to czasami jeszcze nieodpowiedzialni smarkacze. Jeszcze masz rację- tym bardziej, że dodatkowo jesteś katoliczką. Ciąża w tym wieku, to katastrofa. Trzymaj sie ciepło.

Gość cvhjkls
dziekuje Wam bardzo ;* ;) ;) ;* :)

Gość cvhjkls
beeerrrnd jestes facetem? i ile masz lat? bo Twoje myślenie moze od tego zalezec;)

Gość frufru
beeerrrrnd, daj jej spokój. gdzie ona patrzy na innych? pisze ze boi się ciąży, ginekologa, choroby i rodziców i ze chce przezyc pierwszy raz spokojnie i bez stresów. i bardzo dobrze pisze, mam nadzieje ze rownie dobrze zrobi! ja nie mowie ze seks nie jest dla ludzi, ale na litość - seksu się nie wymusza! zwłaszcza nie jako dowód miłości!...

Gość Zaniepokojona12
Ja również uważam że nie ma sie co zmuszać, nie daj boże a wyszło by tak że jeszcze byś tego żałowała, co mogło by nieść konsekwencje taką że zraziłabyś się do kolejnych zbliżeń! z drugiej str rozumiem też Twojego chłopaka, zresztą każda z nas wie że oni myślą nie tylko głową, no ale niestety nic na to nie poradzimy świat bez nich nie był by taki piękny! co do Twojego wieku uważam że każdy do podjęcia takiego kroku dojrzewa sam i kieruje sie według swoich wyidealizowanych zasad, jeden uważa że wstyd nie robić tego przed 18, drugi że najlepiej czekać do ślubu a jeszcze kolejny że zrobi to z kimś kogo pokocha najbardziej! Moja rada! przemyśl to dokladnie! i nie kieruj sie tym co mówią inni Pozdrawiam

Gość cvhjkls
;) ;*