Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawstydzona984057034760

Traktuje mnie jak małe dziecko

Polecane posty

Gość Zawstydzona984057034760

Siemka . Mam 14 lat i ... W prawdzie powinnam juz spac ale moja mama poszla na chwile do babci a tata jestw pracy . ! ;[ . I nie moge zniesc tego . ze moja mama traktuje mnie jak małe dziecko ! Nie moge nigdzie wychodzic sama tzn moge aale tylko w weekend i to tylko do 19 . Bo o 20 musze chodzic spac . A jesli nie ma weekendu musze chodzic spac juz o 19 zaczelo sie od tego ze bylam na kompie do 22 i moja mama nic nie mowila tylko rano powiedziala : ze jak mi nie powie ze czas juz pod prysznic i spac siedze po nocach i potem juz bylo zer mam chodzic spac o 19 . ! pozatym maja glopi nawyk podciagania mi spodni i spudniczek ! szlam kiedys z mama z zakupow i w pewnym momencie stanela i zsunela mi spodnie do kolan wsadzila koszulke w majtki i podciagnela spowrotem na rynku bylo pelno osob myslalam ze spale sie ze wstydu . nastepnego dnia mama czekala na mnie pod szkola rozmawialam akurat z chlopakiem w ktorym sie kocham nagle zniklam i zaczol mnie szukac . Pytalam sie mamy co tu robi ona powiedziala . ze jak to co i pocalowala mnie i znow sciagnela mi spodnie i dala klapsa ! powiedziala tez ze mam chodzic ubrana tak jak mnie ubierze a nie potem choruje wszystko to widzial chlopak ktorego kocham . ostatnio nawet powiedziala ze musimy kupic pampersy . ;/ . dlatego ze sie zmoczylam w lozku to bylo tylko raz jak bedzie kazala mi je nosic spale sie ze wstydu . Jak wytluamczyc mamie ze jestem juz samodzielna itd?

Gość hehehihih
patologia :O

Gość aaaadsfdfd
no rzeczywiscie masz przechalpane nie powiem ze to lekka przesada moze jednak sprobuj z mama pogadac ze jestes roszadna i ze nic glupiego nie zrobisz zeby chociaz pozwolila ci wracac max o 21 kurcze moja córa ma rok o chodzi poniej spac niz ty hehe bez kitu patologia

Gość sciemnalam xD
znalazlam to gdzies w necie is kopjowalam potem dowiedzialam sie ze to nie prawda heh tez bym w to nie uwierzyla ;D xd .

Gość dsaggdf
ciesz się ze masz mamę ja nie mam takiego zaszczytu jeszcze kiedyś będziesz wspominać ta nadopiekuńczość z uśmiechem na twarzy zobaczysz....:)