Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Luty 25, 2009 Do mojej skrzynki pocztowek ktoś wrzucił niedopałki paierosów :o :O Rozumiecie więc moją irytację :o :O Jednak nie wiem, kto kto mógł zrobić :o :o Mam w swojej klatce cztery piętra, na każdym piętrze są po cztery mieszkania :O :O Podejrzewam kilku sąsiadów, lecz nie mam pewności, który z nich to zrobił :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sadystyczna Ja 0 Napisano Luty 25, 2009 to zrób wszystkim to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutka ..... Napisano Luty 25, 2009 pewnie jesteś bardzo wśród nich lubiana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Luty 25, 2009 Tylko skąd mam wziąć niedopałki, skoro sama nie palę? :o :o :o Gdybym wiedziała, kto to zrobił, ten gość byłby bardzo biedny :o :o :o Ale ale, a co będzie, jak jutro to się powtórzy??? :o :o Trudno mi siedzieć całą dobę na dole i pilnować :o :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jania wzór do naśladowania 0 Napisano Luty 25, 2009 Jestem babą, ale nie głupią :D Jestem bardzo przedsiębiorczą kobietką i nie daruję temu chamowi, który zanieczyścił moją skrzynkę :o :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mawronka na odwyku Napisano Luty 25, 2009 podłąćz napięcie elektryczne z gniazdka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach