Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 25, 2009 ja 1131 rozliczam się z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Pretensja 0 Napisano Luty 25, 2009 Ja pewnie cos w zawiasach bo troche sklamie w zeznaniu podatkowym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 25, 2009 Nie mam się z kim rozliczać.. skarbówka rybików nie uznaje za równoprawnych mieszkańców lokali najemców. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 25, 2009 Lady nie mów tego publicznie!!! jesteśmy tu inwigilowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyatankooa Napisano Luty 25, 2009 mam pytanie czy jak pracowalam w 2008 roku tylko na umowe zlecenie tez mam sie rozliczac z jakiegos pita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Pretensja 0 Napisano Luty 25, 2009 O Matko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 25, 2009 tak, na umowę-zlecenie też trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 25, 2009 Na umowę zlecenie.. hmm to pity... jak najbardziej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Biloff Napisano Luty 25, 2009 do pytanko======tak!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Pretensja 0 Napisano Luty 25, 2009 pyatankooa=ja robilam prace chalupnicza na umowe zlecenie i dostalam Pit-a:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyatankooa Napisano Luty 25, 2009 super;///a jaki numer pita?? i jak ja mam to zalatwic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyatankooa Napisano Luty 25, 2009 do kiedy sie sklada te pity?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amania Napisano Luty 26, 2009 do końca lutego powinnaś OBOWIĄZKOWO dostac pit11 od pracodawcy i na jego podstawie wypełniasz odpowiedni formularz pit, który do końca maja składasz do skarbówki; jak nie prowadzisz własnej działalności godpodarczej, rolniczej, nie rozliczasz się z dzieckiem/żoną/męzem to prawdopodobnie powinnaś wypełnic pit 37 a potem tylko czeka, jak ja na swoje 600 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakajaka Napisano Luty 26, 2009 a ja sie pochwale, ze dostane CAŁE 3 ZŁOTE:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2009 amania chyba do końca kwietnia a nie maja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 26, 2009 no nikt się nie pochwali? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łubudubu Napisano Luty 26, 2009 ja dostane 1821zl, rozliczam sie z dzieckiem i mezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Luty 26, 2009 No ja się nie chwaliłem bo nie mam czym.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Cat 0 Napisano Luty 26, 2009 Nic nie dostanę, muszę dopłacić :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach