Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzykusia

Pytanie o test ciążowy!!

Polecane posty

Gość Krzykusia

Dzisiaj razem z moim chłopakiem uprawialiśmy sex. Podczas stosunku w pewnym momencie pękła prezerwatywa( co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo pękła idealnie na środku, i to jeszcze prezerwatywa kupiona w aptece z firmy Durex ), mój chłopak twierdzi, że sperma nie dostała się do mojej pochwy, ale tak naprawdę nie jesteśmy tego pewni! Powiedzcie kiedy mogę zrobić test ciążowy... Czy są takie testy które są wiarygodne już za kilka godzin? Z góry dziękuje za pomoc....

kup test, informacje zawarte są w dołączonej ulotki. Zazwyczaj wyniki można uznać za wiarygodne, jeśli test był wykonany w dniu spodziewanej miesiączki, ale mają zdolność do wykrywania ciąży 6 dni po zapłodnieniu.

Gość Krzykusia
nie moge czekać 6 dni! a co z tabletką "po"??

Gość Krzykusia
To wiem... a musze mieć 18 lat, żeby lekarz mi przepisał tą tabletke, czy musze iść z rodzicem?? w jakiej one są cenie?

Gość Krzykusia
A w jakich sytuacjach lekarz wypisuje te tabletki?? :(:(:(

tabletka nazywa się POSTINOR , leć na ostry dyżur albo do przychodni do lekarza dyzurnego powinnien ci receptę wypisać , koszt max 100 zł, nie wiem bo dawno nie kupowałam

tabletkę \"po\"może wypisać lekarz na dyżurze w szpitalu i wcale nie musi to być gin no chyba,ze faktycznie masz 14 lat to chyba wtedy taka dawka hormonów nie jest wskazana zreszta nie wiem

tabletkę "po"może wypisać lekarz na dyżurze w szpitalu i wcale nie musi to być gin no chyba,ze faktycznie masz 14 lat to chyba wtedy taka dawka hormonów nie jest wskazana zreszta nie wiem

Gość inek
wypisze ci kazdy ginekolog nie musisz miec 18 lat

Gość Krzykusia
No wiec miesiączka skonczyła mi sie cztery dni temu a cykl trwa 29 dni...

Gość Krzykusia
a no i zaczeła się tydzień temu....

biorąc pod uwagę twój cykl jest mała szansa, ale zawsze jest, że mogłaś zajść w ciążę, wejdź sobie na stronę którą podałam wcześniej tam są lekarze wypisani do których sie dzwoni i bez kłopotu wypisują recepte. możesz źle sie czuć po zażyciu postinoru bo jest to bardzo duża dawka hormonu

Gość Krzykusia
wchodzilam na tą stronkę, jak daleko mogą przyjechać Ci lekarze?? mieszkam w zachodnio-pomorskim, a tam nie ma takiego oddziału;/