Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

wy też często zmienialiście mieszkanie?

Polecane posty

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

Studiuje dopiero 2 rok ,a już przeprowadzałam się 2 razy. W pierwszym ludzie byli okropni czepiali się nawet tego ,że przez przypadek wzięłam kogoś papier toaletowy. W drugim były żeby było śmieszniej starszne syfiary ,które nie sprzątały itd. Poza tym ginęły mi rzeczy z pokoju. Teraz przeprowadziłam się do takiego jakby akademika,w którym mamy osobne pokoje. Na tapczanie była zaschnięta kupa! Więc musieli mi go wymienić. POza tym okno się nie domyka i drzwi też są jakieś stare bo jak ktoś zamyka inne drzwi w mieszkaniu to strasznie się tłuką. Poza tym ci ludzie kładą się ok 12 włączając przed snem muzykę itd ,a z korytarza wszystko słychać. a rano o 5 codziennie wstają na zajęcie :/ I pewnie znowu się przeprowadzę... A może wy też się często przeprowadzaliście?

Gość to ja Krysia Chapałowa
nie możecie wynajmąć z kolezankami z roku jakiegos mieszkania? Nie stancji a osobnego mieszkania... chyba twoje kolezanki nie sa syfiarami i nie podkradająrzeczy innych....chyba tez nie sraja na tapczanie.....wszystko jednak zalezy w jakim środowisku przebywasz....

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
no właśnie od początku tego roku mieszkałam z koleżanką ze studiów i dopiero jak z nią zamieszkałam to okazało się jaka jest naprawdę i była straszną syfiarą i jeszcze złoliwą

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
oby tylko w następnym mieszkaniu było lepiej..