Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romozom

byle do wiosny!!!!!

Polecane posty

Gość Romozom

komu z was juz sie tęskni za wiosną? bo mi masakrycznie... juz nie mogę tego znieść....jest ciemno, zimno i mokro.... brakuje mi światła dziennego..... przez co jakis dół sie chyba zaczyna... wszystko takie szare i bez wyrazu :((

Gość zdołowana ona
ja tez ledwo zyje przez te zime, wisony chce, swiatla chce!!!!!!!!!!

a ja mam dosyc tych roztopow - niech w koncu zniknie snieg i lod - codzinnie mam problemy z wyjechaniem samochodem do pracy i parkuje coraz dalej domu - tam gdzie jest lepsza droga

Gość zdołowana ona
chociaz masz auto :p a ja przez te sniegi chodze pieta palce :( to mnie juz wkurrrrrrrrza :D :(

A ja Kocham taką pogodę jak za oknem:P:P:P:P przynajmiej przyroda sie ze mną solidaryzuje:P

ooooo akiedy możan sie jej spodziewać??? wczoraj ogladalem "secret of coś tam" o prawie pzruyciagania i innych piedrdolach - przerazilem się shizą ludzi tam się wypowiadajacych i antknęłem się na tajwański film "The Secret" i ten wywarł na mnie pozytywne wrażenia i obejrzałem go do końca... no i nie byłem na kafe... muzyka z tego filmu mi nadal siedzi w głowie a scena pojedynku an fortepiany jest super:)

a to super, Vampire:) to dobrze, że znalazłeś sobie coś równie pasjonującego dla Ciebie, jak dla ptaka... dziewice;):P żarcik:D:P ale ja nie mówię na kafe, że Cię nie ma, to się wytnie;) ale u nas w clubie Cię nie ma, ale powód jak najbardziej ten sam;):P

ok zaraz odwiedze klub:) hehehheeh ptakowi to sie spodobała główna aktorka....ahhhhh spotkac taką:)

ja tez miałem na myśli stronkę klubu a nie tu an kafe:P:P:P:P nie widzialaś juz dlugo ptaka i nie możesz sie z nim dogadać:P:P:P

Gość Romozom
swieże nowalijki, słoneczko, i ptaszki za oknem ehhh.rozmarzyłam się i jeszcze konwalie w wazonie... wiosna...wiosna...wiosna