Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 234

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE

Polecane posty

Gość ciekawa 234

zastanawiam się nad kupnem tego wózeczka drogie mamusie pomóżcie, proszę o radę...

Gość Ja...................to.......
na Twoim miejscu wybralabym Mutsy,cenowo zblizone,no chyba ,ze wezmiesz najdrozszy stelaz ,skorzana raczke i fotelik,ale jesli mozesz pozwolic sobie na Quinny ,to na Mutsy też:-) Ja testowalam Quinny i mialam wrazenie,ze mi sie zaraz rozleci ,raczka jakas rozklekotana,mimo ,ze wozek nowy .Sprawdzalismy w kilku sklepach,wszedzie te raczki jakby rozklekotane,taka uroda.I jesli mowia,ze gondole Mutsy sa male ,bo sa,to Quinny ma jeszcze mniejsza.I nie podoba mi sie design ,zwlaszcza tej trojkolowej. Ciekawa ,zrobisz jak zechcesz,ale ja wolalabym Mutsy.Jest idealny ,swietnie sie prowadzi ,pcham go jedna reka.Jedyny feler to to,ze jest cholernie ciezki,ale ja akurat w domku mieszkam ,wiec nie mam problemu z wnoszeniem. Zycze udanych wyborow! :-)

Gość laila mama
polecam polecam polecam :)

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja kupilam ten wozek od znajomych, u nich sie sprawdzil czemu u mnie by nie mial :)

Gość ale ktory
QUINNY czy MUTSY? kupilas?

ja mam quiny speedi sx jest rewelacyjny 3 kołowy. koleżanka w tym samym cxzasie kupiła buzza i od razu żałowała.spacerówka wąska i dziecko długo niepojeżdzi. żle się nim wjeżdza na krawężniki.brak kaptura zmusił ją do kupienia parasolki żeby dziecku niegrzało w główkę.tylko tyle że mało miejsca zajmuje po złożeniu. polecam ci speedi sx

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
oczywiscie quinny kupiłam :) nie chcialam wyjsc ze sklepu tak mi sie dobrze jezdzilo, swoim jeszcze nie mialam okazji bo rodze za miesiac :)

Gość ciekawa234
odswiezam

Gość inna mama
jak dla mnie to ma za mala gondole. Ja mam roana marite. Prowadzi sie go super, duza gondolka (synek ma 8 miesiecy i sie jeszcze miesci). Spacerowki jeszcze nie testowalam.