Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimkaa

Nie uważacie że dzień po urodzeniu dować zdjęcia dziecka na NK to troche chore?

Polecane posty

Gość przyszlamama
libanka a ty czytac bo regulaminu kafeterii nie znasz nie masz prawa mnie obrazac ja tego nie robie twoja wypowiedz swiadczy o twojej kulturze a raczej jej braku slucham na jakiej podstawie twierdzisz ze powinnam sie nauczyc pisac chetnie wyslucham ........

Każdy sobie zamieszcza zdjęcia takie jakie chce. Mnie jak drażnią telenowele i teleturnieje to NIE OGLĄDAM. Proste! Autorko topiku, najbardziej pożądani towarzysko są ludzie otwarci, tolerancyjni,pogodni i bezkonfliktowi . A Ty się czepiasz jakichś bzdur. Chyba , że tak naprawdę zdjęcie swojego dzieciaka zamieściła koleżanka, która zawsze była ładniejsza, mądrzejsza od Ciebie i której wszystko lepiej się w życiu układa niż Tobie i stąd ten jad.

do obciach i żenada cytuję :"przyszlamama----------ty idź biedaczko na topiki dla staraczek i ciężaróweczek,bo tutaj nikt nie rozumie co piszesz....jakaś cofnięta mocno jesteś.Albo lepiej od razu do lekarza,bo ci fasola mózg uciska " pasuje Ci ten nick jak ulał jesteś takim chodzącym obciachem i żenadą I mów za siebie bo jak Ty czegoś nie rozumiesz to naprawdę nie znaczy , że inni też nie. A czytając Twoją wypowiedź zastanawiam się czy ktoś Cię kiedykolwiek wychowywal czy może zrobiła to ulica.

Całe NK to bezsens. Ile można oglądać tych samych znajomych????

no ciekawe dzien po urodzeniu dziecka to ja lezalam obolała w szpitalu i uczyla sie karmic dziecko a chocbym chciala je wstawic na nasza-klase to sory ale takich luksusów w szpitalu nie ma jak net no bynajmniej w tym co ja byłam.