Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimkaa

Nie uważacie że dzień po urodzeniu dować zdjęcia dziecka na NK to troche chore?

Polecane posty

wkleiłbym takiej jednej tutaj link do nk, ale nie chciałbym robić zamętu.. :classic_cool: to mielibyście ubaw.. :) 3 synów z murzynami..każde z innym i teraz dziewczynki się spodziewa (ma nawet zdjęcie usg)..ciekawe po kim..pewnie znów z innym, bo się z jakimś białym stukała w lesie.. :classic_cool:

Gość pseudonimkaa
odważna jest żeby się chwalić tym że jest latawicą :)

Ja nie widzę w tym nic chorego. Lepiej wrzucić jedno albo dwa zdjęcia na nk, aniżeli wszystkim znajomym, koleżankom i kolegom ze szkoły wysyłać fotki na maila. Kobieta po porodzie nie ma na to czasu. Ale wrzucanie codziennie nowych fot dziecka uważam za pozbawione sensu, chyba że poprzednie zdjęcia zostaną usunięte.

Gość pseudonimkaa
A CZY JA MÓWIŁĄM ZE WYSYŁANIE WSZYSTKIM ZDJEĆ JEST DOBRE NA EMAILA? :)) PZECZYTAJ SOBIE CO NAPISAŁAM NAJPIERW, TO BYŁA ODPOWIEDZ DO TAMTEJ KOBIETY, JA NAPISAŁAM ZE JAKBY KTOŚ BARDZI CHCIAŁ Z RODZINY TO MOŻNA MU WYSLAĆ, A NIE NA N-K DLA SETEK ZNAJOMYCH

Gość pseudonimkaa
CHRYSTE PANIE!!! to naprawde było na NK???????

Kobieta, która wrzuciła na nk takie foty normalna na pewno nie była. Moja znajoma starała się o dziecko 10 lat i kiedy w końcu zaszła w upragnioną ciążę, to dostała bzika na tym punkcie i fotki z USG, jak dziecko leży w inkubatorze, jak je kąpią, to był standard, ale nawet ona nie wpadła na pomysł, żeby zamieścić foty z porodu, mimo że jej facet takie foty zrobił.

Gość po indiańsku
Ja pierdole! Jaką trzeba być pojebaną suką żeby takie rzeczy dawać na NK!!!! mam nadzieję że to prowokacja,bo inaczej to taka debilkę do wariatkowa trzeba zamknąć!

Gość Ja z Tobą
Trzeba być jakimś pojebem żeby takie foty robić,a co dopiero wklejać na NK!

Gość kilka dni po
Naprawdę było. To jest taki blog na którym umieszczają wszystkie powalone zdjecia ,które zostały zamieszczone na NK. Niezły temat na dyplom z psychologii...

Gość przyszlamama
pseudonimkaa szukasz zaczepki hormony ci buzuja lepiej uwazaj bo mi tez wiec nie wymyslaj glupich tematow ;p i problemow nie mowie o baletach w domu i imprezach tylko ogolnie nawet o glupim napiciu sie kawy czy herbatki nie bedziesz miala czasu sie podrapac po d.... za przeproszeniem w domu a w szpitalu sa wymogi i ograniczenia co do zapraszania gosci wiec nie licz ze cala rodzina ci sie zwali po porodzie a jesli taki masz zamiar zapraszac cała familie do szpitala to zero szacunku dla wspoldzielacych pokoj z toba , po porodzie potrzeba odpoczynku a nie zwalania sie calej rodziny najpotrzebniejsza osoba to ojciec dziecka reszta moze poczekac dla swietego spokoju innych rodzacych ... jesli chodzi o pedofilie nie mysle o zamieszczaniu fotek golych dzieci z rozlozonymi nogami noworodki zazwyczaj sa opatulone w becik i widac tylko buzke nie przesadzajcie

Gość kilka dni po
Do NK debilny portal: Apropos Twojej zmarłej koleżanki...w dniu śmierci Kamili Skolimowskiej, ktoś wysłał na jej profil prezent- różowy balonik z napisem "zdrowiej"! TAkie mamy społeczeństwo- bez skrupułów.

Gość Ja z Tobą
i najczęściej ta "buźka" wygląda jak pysk pomarszczonego żółwia,rzeczywiście powód do dumy!

Gość Ja z Tobą
HAHAHAHAHAHA!

Gość nie rozumiem po co to komu
Nie chcę tutaj nikogo urazić, ale dla mnie słodszy i ładniejszy jest bobas w ślicznych ciuszkach leżący w łóżeczku niż noworodek zaraz po urodzeniu. Fotki ze szpitala nigdy nie będą estetyczne i nadają się jedynie do rodzinnego albumu. ja zamieściłam fotki 2-3 tygodniowej córeczki- zdjęcia robione w domu.

Gość To obciach i żenada
Te mamuśki powinny się modlić o to,że zanim te biedne dzieci dorosną to NK już umrze śmiercią naturalną.... Mój syn,nastolatek,ma własne konto i gdyby przyszło mi do glowy wkleić na moim jakieś jego zdjęcie jako niemowlaka to obraziłby sie na mnie do końca życia:)))

Gość domi8
ja znalazlam profil gdzie babka ma 112 zdjec a jest tylko na jednym i to niebardzo widoczna,a reszta to jakies pierdoly reklama jej sklepu i dzieci.Tez mnie wkurzaja komentarze NIC SIE NIE ZMIENILAS ,gdzie mialam, 5 zdjec i na karzdym wygladalam inaczej.Wkoncu skasowalam profil

Gość przyszlamama
ludzie ale macie problem a jak gowniara 16letnia z cyckami na wierzchu to ladnie wyglada lub odwrotnie kobiety starsze chwala sie swoja figura a w rzeczywistosci wygladaja jak pasztety ludzie to jest wolny kraj nie chcecie nie ogladajcie jesli kolezanka doda zdjecia dziecka noworodka po hugo zagladacie nie zagladajcie nie komentujcie kto wam karze wasze zdjecia nawet zwykle moga draznic kogos przyznajcie ze na waszych zdjeciach tez by sie cos znalazlo kogo gowno obchodzi nawet wy sami kogo obchodzi ze byliscie w takim czy w takim kraju ze sylwester byl tu czy tu ze wasz maz zona wyglada tak czy tak lub zdjecia z firmowej imprezy jedno wokularach drugie bez wy sami zastanowcie sie nad tym co piszecie i o co sie czepiacie i czy wasz rofil gdziekolwiek na blogu fotce nk itp jest interesujacy moze tylko wam sie tak wydaje a te swietne komentarze to blefff o ktorym tak duzo jest tutaj pisane

Gość chyba najdłuzsze zdanie
jakie w zyciu czytalam...................:/

Gość nie.................
kolezanka doda?

Gość kilka dni po
Naprawdę sądzisz, że właśnie po to nasi rodzice walczyli o wolność slowa? Nie myl prawa do wolności słowa z anarchią!

Gość To obciach i żenada
przyszlamama----------ty idź biedaczko na topiki dla staraczek i ciężaróweczek,bo tutaj nikt nie rozumie co piszesz....jakaś cofnięta mocno jesteś.Albo lepiej od razu do lekarza,bo ci fasola mózg uciska:)))

Po pierwsze Nasza Klasa straciła dawno swój \"status\" i cel... Spotkania klasowe się odbyły, kazdy wie jak wygląda ktoś po 20 latach ... teraz jest lans... zdjecia z wakacji w łegipcie, 100 zdjęć dziecka, 50 kont fikcyjnych w znajomych - byle by mieć ich więcej niż Baśka M z klasy C... a już najfajniej dostać jakiś prezent w postaci \"ekimonki\" szpan na maxa :D ot czysta socjologia :)

Gość ale najlepsze są prośby
o komcie:)))

Gość przyszlamama
ale sie czepiacie jak nasz rzad zamiast konkretnych rzeczy to takich pierdul jak to ze nie wstawilam znakow interpunkcyjnych badz myle pojecie prawa brak argumentow co do kontynuacji tematu wiec zmiana tematu dobre . do "to obciach i zenada "nie znasz mnie nie widzisz nie oceniaj ;P jestem mloda :) jak ktos nie ma argumentow to atakuje nie ruszyl mnie twoj tekst wrecz przeciwnie to ty pokazalas/es jaka stara/y jestes i twoje podejscie (jestesmy daleko za murzynami bo zwykle zdjecia wywoluja w nas zgorszenie zazdrosc zawisc i brak toleracnji to swiadczy o zacofaniu ) jesli chodzi o podsumowanie ania z chmur ma calkowita racje nk nie jest wartosciowym portalem i tyle

Gość Libanka
Naucz się pisać idiotko!