Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczna

Pytanie do posiadaczy telefonów Sony Ericsson!!!!

Polecane posty

Kupiłam telefon w salonie i nie mogę skonfigurować internetu. Dzwoniłam do operatora, ale oni stwierdzili, ze muszę pokombinować z ustawieniami telefonu bo to nie wina sieci... Czy ktoś mógłby mi napisać jakie ma ustawienia połączenia z internetem? Mam model SY K810i

Też mam SE i muszę przyznać, że również miałam problemy z netem. Ale poszlam do salonu i oni mi naprawili. Tobie też polecam się wybrać.

Hm, tylko nie bardzo mam kiedy tam się wybrać, a jak dzwoniłam do nich to mi powiedzieli, że powinnam się skontaktować z operatorem :O A możesz mi powiedzieć co masz tam w ustawieniach internetowych?

Mam Orange, ale tak jak mowiłam- Orange odsyła mnie do salonu SE, salon odsyła mnie do Orange....

Przesyłali mi smsy konfiguracyjne do neta i mmsów, mmsy działają ale internet nie :( Teraz próbowałam zmienić ustawienia wg instrukcji na stronie orange ale to też nic nie dało 😠

tak czy inaczej dzięki za pomoc, może znajdzie się jakiś telefoniczno-informatyczny geniusz który rozwikła tę zagadkę ;)

a w jakiej sieci masz telefon? Pytam dlatego że to dośc dziwne że powiedzieli ci że masz sama ustawic sobie konfigurację, to jest akurat ich zasrany obowiazek udzielic ci pomocy, no chyba że gdzie indziej kupowałaś telefon a w zupełnie innej sieci masz numer, w kilku sieciach napewno jest mozliwośc automatycznej konfiguracji podając swój numer na stronie internetowej dostajesz zwrotnego sms-a z ustawieniami, stymże np. w PLAY nie musi to działac jesli nie u nich się kupiło aparat