Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NORRMALNE

Normalne?

Polecane posty

Gość NORRMALNE

Chłopak mi oświadczył że idzie, cytuję: na parapetówkę do "koleżanki... i kolegi" z pracy co kupili sobie mieszkanie. "Nie chce mu się", "w sumie nie ma ochoty" i takie tam frazesy, no "ale w sumie wypada się pokazać". Wg mnie normalna zdrowa para jeśli idzie na imprezę, to r a z e m... przynajmniej do tej pory tak to u nas wyglądało. Już mniejsza o to, że on nigdy zbytnio imprezowy nie był, i bardzo rzadko gdzieś razem wychodzimy. Co mu nagle odbiło po trzech latach? Nieźle mi podniósł ciśnienie. Przesadzam?

Gość fanka malibu.
moim zdaniem tak. Ja mojego faceta puszczam wszędzie gdzie chce, tzn na imprezy, urodziny jakieś piwko z kolegami. Dlaczego? Ufam mu, a związek opiera się na zaufaniu.

Gość NORRMALNE
na piwko czy tam inne zwykłe spotkania też go puszczam bez problemów, ale regularna impreza dla mnie to inna bajka trochę mój problem nie polega na tym, że boję się że się puści na tej imprezie, tylko na tym że dziwią mnie takie nagłe pomysły nigdy nie lubił imprezować, a teraz nagle chce i to beze mnie

"ale w sumie wypada się pokazać" raczej idzie tam z lekkiego obowiązku niż tylko dla zabawy

normalny chlopak by cie bez wahania zabral ze soba. moj facet mnie wszedzie zabiera... Twoj boy cos kreci;p jesli Ci nie zaproponuije to powiedz mu ze idziesz na balety :)

"że boję się że się puści na tej imprezie" jak juz cos to sie spuści :P A tak na powaznie to jezeli masz takie podejscie do swojego faceta to ty go lepiej samego nawet po bułki nie wysyłaj do sklepu bo moze ci wałek zrobic pod spozywczakiem :P

Gość frufru
a zapytaj sie czy mozesz isc z nim... :)

brat ona powiedziala : mój problem NIE polega na tym, że boję się że się puści na tej imprezie.. czytaj uwaznie :P

spoko zdarza sie :) autorko ciezko powiedziec co Twoj facet ma na mysli... - moze to impreza tylko dla pracownikow? bez osob towarzyszacych? - moze chce gdzies wyjsc bez Ciebie.. tak po prostu? - a moze chce sie szybko z tamtad urwac zapytaj - tak bedzie najprosciej :)))

Gość NORRMALNE
FRUFRU To byłby może dobry pomysł, ale ja zbyt dumna jestem na takie akcje... w sensie, że nigdy i przenigdy się nikomu nie narzucam i nie wpraszam nigdzie, nie znoszę tego :/ Zresztą on nie wspomniał nawet półsłowkiem na ten temat żeby, ja z nim poszła. Jakby wczoraj to zaproponował to pewnie bym się zgodziła... ale tak... nawet jeśli dziś mnie zaprosi to powiem żeby się wypchał

to powiedz mu ze ty tez idziesz na impreze i idz na miasto sie pobawic :) z kolezanka i kolega :P