Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doredko

Wstydzę się bo jestem dziewczyną i mam włosy na rękach takie na 2 cm /

Polecane posty

Gość Doredko

Inne kolezanki nie maja wlosow na rekach, a ja mam i zle sie z tym czuje.

Gość bo je depilują idiotki
:D

Gość dylemat.........
tez mam takie dlugie dlatego nie wyobrazam sobie ich nie depilowac :D

Eee tam. Da się z tym żyć. Ja też mam i się raczej śmieje z tego jak ktoś się mnie akurat przyczepi do nich.

Ja też mam, i nie robie z tego problemu :) Kiedyś je goliłam, ale wtedy byłam młoda i głupia :) Ogólnie mam takie włosy i tyle... Nogi muszę depilować niemalże co niecały tydzień... Ale za to włosy na głowie mam takie, że wszyscy mi ich zazdroszczą :D Grube, mocne, lśniące i kręcone :D Także, nie rób z tego problemu :) Tyle mogę ci poradzić:)

Gość karmazynia
Depilowac??? Przeciez wtedy reka bedzie nieprzyjemna w dotyku!!!

Wcale nie idiotki. Czarne włosy na rękach są obleśne. A jak się kupi dobry depilator to depilacja prawie wogóle nie boli. I włoski później słabsze odrastają..

Gość dylemat.........
dokladnie, po depilatorze odrastaja powoli i slabsze

Depilowac??? Przeciez wtedy reka bedzie nieprzyjemna w dotyku!!! Właśnie bardzo przyjemna. Jeśli je wyrwiesz to będzie jedwabiście gładka. I włosy na rękach rosną o wiele wolniej niż na nogach więc możena depilować je nawet co 5 tygodni...

Gość Jeja6
moja siostra sobie depilowała u rąk i jak zaczęły jej odrastać to jakbym o kaktus się otarła!

Zwodniczy, i tu się nie zgodzę :) Ja mam problemy skórne ogólnie... mam bardzo mocne włosy, depilacja nóg, jak już wspominałam, co tydzień na bank, chociaż "reklamy" mówią o miesiącu spokoju ;) Później wrastanie włosków... Zapalenie mieszków włosowych... Przeżywam to z nogami, na ręce bym się nie odważyła :) Ale każdy depiluje to co mu wygodnie :)

O jaaa. Nikogo od idiotek nie wyzywam. Jedne depilują, inne nie. Jak ci autorko tak przeszkadzają, to przeczytaj jakie metody ma Aniołek i po problemie. Koniec i kropka.

karygodne zachowanie Hmmm Powiem Ci, że też mam problem z wrastaniem włosków. Ale pomagają mi pilingi i balsamy nawilżające. Próbowałaś?

Gość bo je depilują idiotki
wcal nie odrastają słabsze tylko mocniejsze bo nasada włosa pozostaje grubsza i w rezultacie cały włos jest grubszy. można je co prawda usunąć z cebulkami ale po chuj?

Gość dylemat.........
jakbys miala takie dlugie i geste jak ja to tez bys depilowala....

Tak, ale niestety mam skazę atopową, i każdy peeling kończy się bolesnym płaczem, jakby ktoś mi podpalił nogi .... Dlatego już nie stosuję... Balsam nawilżający... nawet nie pamiętam jak pachnie, bo stosuję albo maści sterydowe, albo substancje z parafiną... Ehh mam pecha ..:(

bo je depilują idiotki Depilacja to usuwanie włosków z cebulkami. Golenie usuwa tylko wierzchnią warstwę włosa, pozostawiając cebulkę nienaruszoną. Widzisz różnicę???

Gość ojojjjjj
rzeczywiscie problem!!! Nie gol ani nie depiluj wlosow! No chyba ze masz czarne i faktycznie widac a nadodatek zle sie z tym czujesz jak wspomnialas. OK . Ale jak masz jasne daj se spokoj. Ja nie gole a nieskromnie mowiac mam powodzenie i jeszcze ani razu nikt mi nie zwrocil uwagi nawet znajomi. Ojeju.. Kiedys nie bylo takich problemow. :|

Gość Jeja6
sorki...to goliła a nie depilowała

Gość dylemat.........
no ja np. mam ciemne i okropnie to wyglada bez depilowania... a jak mam gesia skorke to juz w ogole jak malpa :D

Gość gość
Tez jestem dziewczyna i tez mam wlosy na rekach...sa one ciemne i dlugie ale ich nie usuwam. Smieje sie z tego:) na nogach wlosy musze golic codziennie a jak ogole je to na nastepny dzien i tak mam juz malusienkie wloski. Niegdy nie mialam milych w dotyku nog po goleniu.

Gość Brunetki są fajne
Lubię brunetki z małpim owłosieniem na nogach i na rękach, oraz z gęstymi grubymi zrośniętymi brwiami. Te kłaczki są bardzo, bardzo fajne. Zaakceptujcie siebie takimi jakimi jesteście, bo jesteście fajne...